Χάιντι - Η περιπέτεια στο δάσος

Αρχείο Παίχτηκε από 06/06/2022 έως 04/07/2022
στο Χυτήριο
Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)
Κείμενο: Θοδωρής Κατσαρός
Σκηνοθέτης: Νίκος Λημνιός
Μουσική: Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Χορογραφία: Νάντια Αντωνίου
Ερμηνεύουν: Μελίνα Σπετσιέρη, Νάντια Αντωνίου, Ελένη Κερολάρη, Κώστας Πλώτας

Περιγραφή

Η πιο διαδραστική παιδική παράσταση, παρουσιάζεται για πρώτη φορά, στον ανοιχτό κήπο του Χυτηρίου στο Γκάζι και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων!
Οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.

Περισσότερα

Η μικρή Χάιντι ταξιδεύει από τις μακρινές και χιονισμένες  Άλπεις για να μας θυμίσει ότι με την αληθινή φιλία και την παιδική αθωότητα μπορεί να ξεπεραστεί κάθε εμπόδιο. Μέσα από περιπέτειες και δυσκολίες, η Χάιντι και η παρέα της θα μας αποδείξουν ότι η αληθινή αγάπη, η αλληλοβοήθεια και η αιδιοδοξία μπορούν να μεταμορφώσουν τον κόσμο μας σε έναν κήπο γεμάτο λουλούδια, χαρά, γέλιο και παιχνίδι!

Η μικρή μας Χάιντι και η παρέα της θα χρειαστούν την βοήθεια των μικρών αλλά και των ‘’μεγάλων’’ θεατών ώστε να ξεπεράσουν όλες τις δυσκολίες , να διασκεδάσουν και να ταξιδέψουν σε έναν μαγικό κόσμο με παιχνίδι γρίφων, χορό και τραγούδι

Η καλοκαιρινή διαδραστική παιδική παράσταση «Χάιντι - Η περιπέτεια στο δάσος», παρουσιάζεται στον ανοιχτό κήπο του Χυτηρίου στο Γκάζι, κάθε Δευτέρα στις 18:30, και γίνεται μία υπέροχη εμπειρία για μικρούς και μεγάλους σε ένα καλοκαιρινό πάρτι γεμάτο εκπλήξεις, τραγούδι και χορό!

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Σχεδιασμός - Κατασκευή σκηνικού: Ελένη Χιωτάκη
Ενδυματολογία: Μαριάννα Χατζηγιαννάκη