Χειμερινοί Κολυμβητές Live

Αρχείο Παίχτηκε από 02/07/2021 έως 02/07/2021
στο Christmas Theater
Τραγουδούν & παιζουν μουσικό όργανο: Αργύρης Μπακιρτζής(φωνή), Κώστας Βόμβολος(ακορντεόν), Εύη Μάζη(φωνή, φλάουτο), Μπάμπης Παπαδόπουλος(κιθάρα), Χάρης Παπαδόπουλος(μπουζούκι), Θοδωρής Ρέλλος(σαξόφωνο), Διονύσιος Ρούσσος(κιθάρα, φωνή), Μιχάλης Σιγανίδης(κοντραμπάσο, φωνή), Μαζί τους φίλοι, τραγουδιστές και μη.

Περιγραφή

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές, το μακροβιότερο ελληνικό σχήμα, έρχεται στο CT Garden Festival, με διάθεση ταξιδιάρικη.

Περισσότερα

CT GARDEN FESTIVAL

by Christmas Theater

«Ο γύρος του κόσμου με ελληνικά τραγούδια»

''Ο δρόμος''

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ

Έλα πουλί μου να πάμε στην Πέραμο

στην Αρζεντίνα να βρεθούμε

φωτιές να δουν τα πέλαγα

πω- πω χαρές τ' αστέρια…

Κι όπως συνηθίζουν, και αυτή η συναυλία τους, θα…χτιστεί «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού. Κάθε βραδιά για τους Χειμερινούς Κολυμβητές, είναι μία μουσική πρόταση, φτιαγμένη από δεξιοτέχνες μουσικούς, που συνδυάζουν παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία και δημιουργούν μία ευδιάθετη και ζεστή ατμόσφαιρα.

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές διανύουν την πορεία τους από το 1981, όταν εμφανίστηκαν με τον ομώνυμο δίσκο τους, αλλά και από το 1965 όταν σχηματίστηκε ο αρχικός τους πυρήνας. Το ταξίδι τους στην ελληνική μουσική περιλαμβάνει έως σήμερα τους δίσκους «Χειμερινοί Κολυμβητές», «Από το πάρκο στη Μυροβόλο», «Μ’ αγαπάς;» «Δακοκτόνοι», «Όχι λάθη, πάντα λάθη», «Η μαστοράντζα του Ερντεμπίλ», «Το πέρασμά σου» και «23 κόκκινα φώτα». Τραγούδια που σιγοτραγουδά το κοινό στις συναυλίες τους όπου κι αν έχουν εμφανισθεί από κάθε γωνιά της Ελλάδας μέχρι τη Μασσαλία και την Αδελαΐδα της Αυστραλίας. Μαζί τους θα εμφανιστεί η Εύη Μάζη: φωνή, φλάουτο.

Φωτογραφίες