Η χώρα των Αραλύκων

Αρχείο Παίχτηκε από 01/06/2017 έως 02/06/2017
στο Επί Κολωνώ
Κείμενο: Ελεάννα Γρηγορίου
Σκηνοθέτης: Θεατρική ομάδα "ΔΥΝΑΜΟ"
Ερμηνεύουν: Γουγής Αντώνης, Γρηγορίου Ελεάννα, Ζιώγαλας Γιώργος, Φραγκουλοπούλου Αθηνά

Περιγραφή

Η «ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΜΟ» , συστάθηκε το 2016 , έχοντας στόχο την εξερεύνηση σύγχρονων κοινωνικών θεμάτων και την ανάγκη για πειραματισμό, πάνω στο ίδιο το περιεχόμενο και τη μορφή της θεατρικής τέχνης σημερα. Η πρώτη απόπειρα της ομάδας, υπήρξε η παρουσίαση του έργου του Ρεμί Ντε Βος, «Αποσύμπλεξη» , που πρωτοπαρουσιάστηκε στο 3ο Φεστιβάλ Εταιρικών Θιάσων του ΟΕΘ.

Φέτος η ομάδα δουλεύει και θα παρουσιάσει ένα πρωτότυπο κείμενο, με τίτλο «Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΑΡΑΛΥΚΩΝ»

Περισσότερα

Κάπου, σε μια χώρα μακρινή και παράξενη, που τη  διοικούσε μια άγρια  φυλή, οι Αραλύκοι,  ζούσε ένας νέος, που αγαπούσε πολύ τα βιβλία, ο Ριμπάλ. Ζούσε απομονωμένος , σε ένα σπίτι στην άκρη της Μέγάλης Πρωτεύουσας, μέχρι που εμφανίζονται μπροστά του 2 εισπράκτορες της Μεγαλης Διοίκησης της Χώρας και του παίρνουν, όλα του τα υπάρχοντα. Ο Ριμπάλ ψάχνοντας να βρει λύση, μπλέκεται σε μια μεγάλη περιπέτεια, που τον οδηγεί πολύ πιο μακριά από εκει που φανταζόταν.

Με τη συνοδεία    μουσικής και   χορού  ζωντανεύουν  όλοι οι ήρωες του έργου, ταξιδεύοντας μας, με χιούμορ , στην αναζήτηση του ήρωα σε έναν τόπο εχθρικό, γεμάτο εκπλήξεις και μυστικά.  Ένα παραμύθι  για μικρούς και μεγάλους.

Μουσική : Νίκος Σκουράκης
Εκτέλεση: Gitante
Κίνηση/Χορογραφίες: Βαγγελιώ Κυριαζίδου
Σκηνικά-Κοστούμια : ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΥΝΑΜΟ