Χωρίς προορισμό

Αρχείο Παίχτηκε από 25/01/2022 έως 14/03/2022
στο Κοινότητα Τέχνης Πράξις
Διάρκεια: 60'
Σκηνοθέτης: ομαδική
Μουσική: Νίκος Τουλιάτος (Επιμέλεια)
Ερμηνεύουν: Γιάννης Αργυρίου, Ειρήνη Καπελώνη, Νίκη Νικολούδη, Ντομένικα Ρέγκου, Νίκος Τουλιάτος

Περιγραφή

Ένα φρενοκομείο με τέσσερις δυνατές και παράλληλα χαμένες προσωπικότητες κολλημένοι στο ρόλο που σημάδεψε για τα καλά τη ζωή τους. Τέσσερις μονόλογοι απο τρείς μοναδικούς συγγραφείς διαφορετικών εποχών, Ίψεν ,Ντοστογιέφσκι, Βαβλίδας, ενώνονται, καθώς η ανάγκη του ανθρώπου να βρει προορισμό στη ζωή, παραμένει για όλους αέναη.

Περισσότερα

Σ' αυτόν τον κόσμο γεμάτο επιλογές, όνειρα, αγάπη και περιπέτεια στόχους για το αύριο του κάθε ανθρώπου, όταν γυρίσει το κλειδί μέσα σου ξαφνικά βρίσκεσαι χωρίς τίποτα στο χάος του περιορισμένου παράλληλου κόσμου, ενός ψυχρού δωματίου. Πατάς σε ραγισμένο γυαλί που με το κάθε σου βήμα είναι έτοιμο να σπάσει και να πέσεις στο απόλυτο κενό.

Ευχαριστούμε για την πολύτιμη βοήθειά του στην σκηνοθεσία τον Γιώργο Ρούφα.

Παραγωγή: Κοινότητα Τέχνης Πράξις

 

Λόγω περιορισμένων θέσεων απαραίτητη κράτηση.

Διαβεβαιώνουμε το κοινό μας ότι στο Πολυχώρο Πράξις, τηρούνται αυστηρά όλα τα νέα υγειονομικά μέτρα. Λειτουργούμε ως Αμιγής Χώρος. Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας .

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή.

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετράωρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Φωτογραφίες

1 ΣΧΟΛΙΟ