1551

Δάχτυλο στο μέλι

Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Μίμης Καπέρδος
Σκηνοθέτης: Χρήστος Ευθυμίου, Μίμης Καπέρδος
Σκηνογραφία: Βαλεντίνο Βαλάσης 
Κοστούμια: Βαλεντίνο Βαλάσης 
Ερμηνεύουν: Βίβιαν Κοντομάρη, Χάρης Μαυρουδής, Αλέξανδρος Ζουριδάκης, Μίμης Καπέρδος, Χριστίνα Mαθιουλάκη,Μαρία Κωνσταντά, Κωνσταντίνος Σπυρόπουλος

Περιγραφή

Μια κωμωδία, που θίγει θέματα όπως η διαφθορά, τα ρουσφέτια, το πελατειακό κράτος, η διαπλοκή, αλλά και οι αγκυλώσεις της ελληνικής οικογένειας, με τρόπο ξεκαρδιστικό και πνεύμα που πηγάζει από κείμενα παλαιότερων εποχών-πιο αγνών, χωρίς ωστόσο να χάνει τη φρεσκάδα της.

Περισσότερα

Μια κωμωδία εποχής του '80

Ένας δήμαρχος βορείων προαστίων αλλά λαϊκής καταγωγής προσπαθεί να καταχραστεί λεφτά του δήμου μέσω ενός μεγάλου έργου που έχει υποσχεθεί στους ψηφοφόρους του..όλα πηγαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο του μέχρι την στιγμή που εμφανίζεται σπίτι του ο μελλοντικός γαμπρός του...

Casting: Κυριάκος Κουρουτσαβούρης

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Eliart

Κωνσταντινουπόλεως 127
Τηλ: 210 3477677 Email: [email protected] Website: eliarttheater.gr/

Εισιτήρια: 12 € κανονικό (10€ φοιτητικό,  5€ ανέργων, ΑΜΕΑ & άνω των 65)
Πληροφορίες: 210 3477677
Προπώληση: viva.gr

Πρεμιέρα: 10/01

Ημέρες & Ώρες
Δ 21:15
Τ 21:15
Τ
Π
Π
Σ
Κ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κωμωδία παλαιάς κοπής με καλές ερμηνείες από τους πρωταγωνιστές, ιδιαίτερα το Χάρη Μαυρουδή. Το πρόβλημα ήταν ότι παραλίγο οι καρέκλες που μας έβαλαν να καθίσουμε θα ήταν στο πεζοδρόμιο της Κωνσταντινουπόλεως και όχι μέσα στο θέατρο.
    Τέλος πάντων, ευχαριστούμε πολύ τη theatromania που προφανώς δεν φταίει για τέτοιου είδους πρακτικές.

  2. Χτες σε ένα γεμάτο θέατρο, είδα μια όχι κακή κωμωδία, παλιακή μεν αλλά με καλές ερμηνείες (τραβηγμένες μεν και καρικατουρίστικες –φαντάζομαι κατόπιν υπόδειξης του σκηνοθέτη-). Το όλο έργο και το στήσιμο της παράστασης θύμιζε πολύ ελληνική ταινία του 60 ίσως και λίγο Μάρκο Σεφερλή (χωρίς την σπιρτάδα του όμως). Η πλοκή της παράστασης, τα αστεία και τα ευτράπελα είσαι σίγουρος ότι κάπου τα έχεις ξαναδεί και ξανακούσει. Εν κατακλείδι το κοινό φαινόταν να το διασκεδάζει, εγώ πάλι ψιλοβαρέθηκα. Ευχαριστώ όπως και να έχει για τις προσκλήσεις. Υποσημείωση η παράσταση διαρκεί κοντά δύο ώρες.

  3. Μια πολύ όμορφη, γλυκειά παράσταση με εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς, πολύ όμορφα επίσης και τα σκηνικά. Επίσης το θέατρο Ελιάρτ είναι προσεγμένο και το προσωπικό του ευγενέστατο! Ευχαριστούμε πολύ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για την πρόσκληση !!!!