Δεν μπορώ να φανταστώ το αύριο

Αρχείο Παίχτηκε από 04/11/2021 έως 10/12/2021
στο Φούρνος
Διάρκεια: 50’
Συγγραφέας: Τεννεσσή Ουίλιαμς
Μετάφραση: Χριστίνα Μπάμπου-Παγκουρέλη
Σκηνοθέτης: Γιάννης Νταλιάνης
Σκηνογραφία: Σπύρος Γκέκας
Κοστούμια: Σπύρος Γκέκας
Φωτισμοί: Στέβη Κουτσοθανάση
Μουσική σύνθεση: Λευτέρης Διγώνης (σύνθεση & επιμέλεια)
Ερμηνεύουν: (αλφαβητικά)  Θωμάς Βούλγαρης, Δάφνη Σκρουμπέλου

Περιγραφή

Το «Δεν μπορώ να φανταστώ το αύριο», ένα από τα τελευταία έργα του Τεννεσσή Ουίλιαμς, σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη θα παρουσιαστεί στο θέατρο Φούρνος από 04 Νοεμβρίου 2021, κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 9μμ .

Περισσότερα

Μια γυναίκα κι ένας άντρας. Το «ένα» και το «δύο». Το «ένα» είναι ο μοναδικός φίλος του «δύο». Το «δύο», ο μοναδικός φίλος του «ένα». Όταν το «ένα» αδυνατώντας να διαχειριστεί τη δραματική αλλαγή που έχει επέλθει στη ζωή του, αποφασίζει να σπάσει τη ρουτίνα των καθημερινών συναντήσεών τους, το «δύο» αντιδρά με όσα μέσα διαθέτει κι ένα παιχνίδι αρχίζει ανάμεσά τους όπου οι ρόλοι «νικητή» και «ηττημένου» εναλλάσσονται με αβέβαιο αποτέλεσμα.

Έργο της όψιμης, πιο πειραματικής, περιόδου του Τεννεσσή Ουίλιαμς, το μονόπρακτο «Δεν μπορώ να φανταστώ το αύριο», προσεγγίζει με τρυφερότητα και ποιητικότητα τα προσφιλή στον σπουδαίο συγγραφέα θέματα, της εξάρτησης, της μοναξιάς και της απώλειας.

Βοηθός σκηνοθέτη: Βασιλεία Κανάκη, Χρύσα Νταή

Φωτογραφίες-τρέιλερ: Full Frame | Γιάννης Βολιώτης

Αφίσα: Φοίβος Σκρουμπέλος

Επικοινωνία: Κωνσταντίνος Πλατής

Το θέατρο «Φούρνος» χαρακτηρίζεται ως χώρος αμιγούς λειτουργίας (covid free) και οι θεατές θα πρέπει να επιδείξουν για την είσοδό τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης εντός του τελευταίου εξαμήνου, καθώς και την ταυτότητά τους.

Φωτογραφίες

Βίντεο