Δέστε τον Γείτονα (ο Γείτονας προηγείται του σπιτιού 2)

Αρχείο Παίχτηκε από 28/02/2023 έως 10/04/2023
στο
Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθέτης: Γιάννης Κλειδέρης
Ερμηνεύουν: Νίκη Πολύζου- Αθηνά Κουτσιανούλη- Πωλίνα Μαρκάκη- Γιούλη Παπανελοπούλου- Στέλιος Κεχριώτης

Περιγραφή

Μετά την επιτυχία του «Ο Γείτονας προηγείται του σπιτιού», η ιστορία συνεχίζεται και από το ισόγειο, πάμε στον τρίτο όροφο, για να μάθουμε και εκεί τα μυστικά τους. Μόνος κοινός παρονομαστής η κυρία Πόπη και φυσικά το άφθονο γέλιο.

Μια σύγχρονη κωμωδία καταστάσεων από την Θεατρική Εταιρεία Replica που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Αθήνα. Και μάλλον η ιστορία δεν τελειώνει εδώ. Γιατί σε αυτή την πολυκατοικία τα περίεργα συμβάντα δεν σταματάνε ποτέ.

Περισσότερα

Στον τρίτο όροφο της οδού Χρηστομάνου στα Σεπόλια, γίνεται το έλα να δεις μέσα σε ένα απόγευμα. Ο Τάσος έχει εγκαταλείψει την γυναίκα του την Γεωργία, αφήνοντας της ένα mail που της εξηγεί τους λόγους. Έτσι, πάει να ζήσει τον έρωτα του με τη Βένια, η οποία είναι ξαδέρφη της Γεωργίας. Ο Τάσος φέρεται πολύ περίεργα από το πρωί. Όχι γιατί χώρισε την Γεωργία, αλλά κρατά ένα μυστικό που έρχεται σιγά σιγά στην επιφάνεια. Και αυτή που θα το διαλευκάνει είναι η Mother Fucker ή αλλιώς η Σταυριάνα. Η ιστορία περιπλέκεται όταν στο διαμέρισμα κάνει την είσοδό της η Γεωργία. Και δεν έρχεται αντιμέτωπη μόνο με το απρόσμενο διαζύγιο της, αλλά και με το μυστικό του Τάσου. Κάθε τόσο, φυσικά, μπουκάρει στο σπίτι η διαχειρίστρια της πολυκατοικίας, η κυρία Πόπη. Και το διαμέρισμα γεμίζει γέλια, καυγάδες, παράπονα, εξομολογήσεις, ζήλεια, αποκαλύψεις, και μια βαλίτσα που πηγαινοέρχεται.

Βοηθός σκηνοθέτη: Θάλεια Κωστούρου

Φωτογραφίες και Τρέιλερ: Αγάπη Καλογιάννη

Φωτογραφίες

Βίντεο