Δίχως φρένα..Η Εκδίκηση της Ιοκάστης..!!

Αρχείο Παίχτηκε από 01/12/2021 έως 23/01/2022
στο Θέατρο Τεχνών (Λάρισα)
Συγγραφέας: Λεωνίδας Τσίπης
Σκηνοθέτης: Χρήστος Δημητριάδης

Περιγραφή

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου: Μια γυναίκα, ως σύγχρονη Ιοκάστη, καλείται να πάρει την εκδίκησή της σε μια ανδροκρατούμενη για χιλιάδες τώρα, χρόνια κοινωνία. Άραγε θα τα καταφέρει; Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα έργο γεμάτο από ανατροπές και Μεγάλες εκπλήξεις. Ερωτικά ζευγάρια που εναλλάσσονται με αστραπιαία ταχύτητα, υπονομεύοντας το ένα-το άλλο. […]

Περισσότερα

Λίγα λόγια για την υπόθεση του έργου:

Μια γυναίκα, ως σύγχρονη Ιοκάστη, καλείται να πάρει την εκδίκησή της σε μια ανδροκρατούμενη για χιλιάδες τώρα, χρόνια κοινωνία. Άραγε θα τα καταφέρει; Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένα έργο γεμάτο από ανατροπές και Μεγάλες εκπλήξεις.

Ερωτικά ζευγάρια που εναλλάσσονται με αστραπιαία ταχύτητα, υπονομεύοντας το ένα-το άλλο. Αφού πρώτα ο γιός (Ερρίκος) και η σύζυγος του (Μαγδαληνή) «ξεπαστρεύουν» με δηλητήριο τον «ζωηρούλη» Υπερήλικα και άρρωστο Πατέρα, στην συνέχεια ακολουθούν απανωτές δολοπλοκίες με μοχλό, την δολιοφθορά στην πανάκριβη και πολυτελή τους «Μερσεντές», με τελικό στόχο την εξόντωση των κάθε επόμενων διεκδικητών της τεράστιας περιουσίας που κληροδοτείται εκ του Νόμου στην νεόκοπη, σύζυγο και προσφάτως «Πρώην προσωπική Νοσοκόμα του Μακαρίτη, (Λίλας) αλλά και στον Γιού του, από γονική παροχή της μακαρίτισσας Μητέρας του.

Η διαμάχη μεταξύ τους είναι αδυσώπητη & μέχρι τελικής πτώσεως. Μέσα στο Πολυτελές και πλούσιο σπίτι, κινούνται ως γραφικοί «Δορυφόροι», ακόμη ένας «Ιδιαίτερος» - Μπάτλερ, ένας Εραστής της «Κακιάς ώρας», (Μηχανικός αυτοκινήτων ο (Αντωνάκης) και η «φευγάτη και «Αλκοολική»«Βουδίστρια» αδερφή του η…(Ανδρομέδα..)…Πλησιάζοντας προς το τέλος και εκεί που πιστεύεις, ότι πια τα έχεις δεί όλα, σου έρχονται κατακέφαλα, οι δύο τελευταίες & μεγαλύτερες, πιο απίστευτες Αποκαλύψεις…!!!!!

Φωτογραφίες