Εκτός ελέγχου

Αρχείο Παίχτηκε από 01/04/2022 έως 03/04/2022
στο Κολοσσαίον (Θεσσαλονίκη)
Διάρκεια: 100'
Συγγραφέας: Αρκάς
Διασκευή: Δημήτρης Αγοράς
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Αγοράς
Ερμηνεύουν: Αντώνης Λουδάρος, Σωτήρης Καλυβάτσης, Πάνος Σταθακόπουλος, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Χρήστος Τριπόδης, Δημήτρης Αγοράς και τα παιδιά Αθηνά Τριπόδη και Μανώλης Γκίνης

Περιγραφή

Οι θεατρικές παραγωγές ΜΕΘΕΞΙΣ παρουσιάζουν την απόλυτη κωμωδία με τα κείμενα του μοναδικού ΑΡΚΑ για τέσσερις μόνο παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα

«Το κατόρθωμα του Αρκά είναι, όπως βέβαια κάθε μεγάλου γελοιογράφου, να αφηγηθεί σε τρία σκίτσα μια συνθήκη, μια σχέση, μια ανατροπή και ένα άχρηστο δίδαγμα.»

Κ. Γεωργουσόπουλος

Το ξεκαρδιστικό έργο  «Εκτός Ελέγχου», με τα κείμενα του μοναδικού Αρκά, με κορυφαίους πρωταγωνιστές και καλλιτεχνικούς συντελεστές, παρουσιάζεται για τέσσερις μόνο παραστάσεις Παρασκευή 1, Σάββατο 2 (διπλή παράσταση 18:30 και 21:15) και Κυριακή 3 Απριλίου στο ιστορικό κινηματοθέατρο της Θεσσαλονίκης «Κολοσσαίον»!

Παλιοί και νέοι ήρωες του Αρκά παρουσιάζονται με μοναδικό τρόπο επί σκηνής, έτοιμοι να χαρίσουν άφθονο γέλιο σε όλη την οικογένεια.

Ο Αρκάς, ο σπουδαιότερος σκιτσογράφος και συγγραφέας της εποχής μας, με την καυστική του πένα, χαρίζει αφ’ ενός στους ηθοποιούς ολοκληρωμένους χαρακτήρες και εκπληκτικές ατάκες, και αφ’ ετέρου στο κοινό ένα θέαμα αδιάκοπου γέλιου και ανατροπών.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:
Βοηθός σκηνοθέτης: Χρήστος Τριπόδης
Σκηνικά – Κοστούμια: Ματίνα Μέγκλα
Εικαστική επιμέλεια: Θανάσης Κόκκας
Creative Agency: Gridfox
Παραγωγή: Μέθεξις

Φωτογραφίες

Βίντεο