Ελευθέριος Βενιζέλος

Αρχείο Παίχτηκε από 20/10/2017 έως 07/01/2018
στο Τέσσερις Εποχές - Γιάννης Μόρτζος

3ος χρόνος παραστάσεων
Διάρκεια: 100’ (χωρίς διάλειμμα)
Συγγραφέας: Γρηγόρης Χαλιακόπουλος
Σκηνοθέτης: Γιάννης Μόρτζος
Σκηνογραφία: Λαμπρινή Καρδαρά
Κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά
Μουσική: Φίλιππος Περιστέρης
Ερμηνεύουν: Βασίλης Σαμαριτάκης, Νικόλαος Κανατάς, Γιάννης Μόρτζος, Γιούλη Ζήκου, Ελεάννα Πουλίδα, Εμμανουήλ Κεπέρης, Μανώλης Γεραπετρίτης και Τιτίκα Μαρίνου

Περιγραφή

Στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος επαναλαμβάνεται για τρίτη χρονιά, λόγω επιτυχίας, από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου το έργο «Ελευθέριος Βενιζέλος» του Γρηγόρη Χαλιακόπουλου, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μόρτζου, με τον ίδιο στον ομώνυμο ρόλο και την Γιούλη Ζήκου στο ρόλο της Έλενας Βενιζέλου

Περισσότερα

Ο πολιτικός… ο άνθρωπος… ο εθνάρχης… 

«Οι πολιτισμένοι λαοί κερδίζουν την εξουσία με την ψήφο των πολλών, κυβερνώνται με την ικανότητα των ολίγων και μεγαλουργούν με την πνοή του ενός». Ελευθέριος Βενιζέλος

Ογδόντα χρόνια μετά το θάνατό του, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την πορεία και τη δράση της ιστορικής αυτής προσωπικότητας, που ξεκίνησε με την Κρητική Επανάσταση, στη συνέχεια διπλασίασε τα σύνορα της Ελλάδας, κέρδισε δύο Βαλκανικούς Πολέμους και βρέθηκε κατά τον Α΄Παγκόσμιο Πόλεμο με την  πλευρά των νικητών.

Μέσα από μια αναμέτρηση με το χρόνο, η μορφή του Ελευθέριου Βενιζέλου περνά από σκηνή σε σκηνή φωτίζοντας γεγονότα, συμβάντα και άγνωστες πτυχές της ζωής του. Τα νεανικά του χρόνια, η Κρήτη, οι γυναίκες που αγάπησε, τα επιτεύγματα και τα λάθη των πολιτικών του επιλογών, οι νίκες και οι ήττες του, υφαίνονται θεατρικά μέσα από την σκηνοθετική δεινότητα του Γιάννη Μόρτζου, που συνάμα υποδύεται και τον μεγάλο πολιτικό άνδρα.

Οι πρόβες έχουν αρχίσει και το έργο μετά το τέλος των παραστάσεων στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης  Μόρτζος θα περιοδεύσει το καλοκαίρι σε μεγάλα φεστιβάλ της Ελλάδας, αρχής γενομένης απ’  την Κρήτη.

«Με το έργο αυτό, πραγματώνεται μια επιθυμία μου κι ένα όνειρο πολλών ετών. Ο Ελευθέριος Βενιζέλος αποτελεί την σημαντικότερη πολιτική προσωπικότητα της σύγχρονης ιστορίας μας. Κι ο δικός μου σκοπός, είναι να αποδώσω τη ζωή και το έργο του με τη μεγαλύτερη δυνατή αντικειμενικότητα» Γιάννης Μόρτζος

φωτογραφίες: Λαμπρινή Καρδαρά
Video, οπτική απεικόνιση: Χριστίνα Οικονόμου
Βοηθός σκηνοθέτη: Ειρήνη Παπαδημητρίου

137 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Παρακολούθησα την παράσταση στις 25/12/17, θα τη χαρακτηριζα ως πολύ αξιόλογη προσπάθεια σε ενα εξ ορισμού δύσκολο εγχείρημα. Θεωρώ ότι όλοι ηθοποιοί ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ρόλου τους. Ευχαριστώ τη Θεατρομανία.

 2. Eξαιρετική παρασταση που μετέφερε με ρεαλισμό το ιστορικό πλαίσιο της εποχής.... Πολύ προσεγμένο σκηνικό, άριστες ερμηνείες και σκηνοθεσία που αναδείκνυε τη σύνθετη προσωπικότητα του σημαντικού πολιτικού! Συγχαρητήρια και ευχαριστούμε πολύ τη Θεατρομάνια!

 3. Παρακολούθησα την παράσταση στις 25/12/17, τη βρήκα πολύ ενδιαφέρουσα που δίνει το έναυσμα για πολύ σκέψη και ανάγνωση για το τι έγινε όλη αυτή την περίοδο.Ολοι οι ηθοποιοί ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του ρόλου τους.Ευχαριστω το Θεατρομανια.

 4. Μετά από καιρό πήγα θέατρο και είδαμε Μορτζο..Η σκηνή με την πεθαμένη γυναίκα του που την οραματίζεται ζωντανά σε εμάς ήταν επιβλητική απλώς.Ωραιωτατοι όλοι και ειδικά ο το δεξί του χέρι που μάλιστα συγκινήθηκε οπως και εμείς

 5. Πολύ καλή παράσταση με εξαίρετες ερμηνείες.
  Το σενάριο αποδίδει την πιστότητα των γεγονότων σκιαγραφώντας την προσωπικότητα
  και τον βίο του πολιτικού και ηγέτη Βενιζέλου.
  Πολύ όμορφος και φιλόξενος θεατρικός χώρος.
  Ευχαριστουμε πολύ για την ωραία βραδιά.

 6. Καλοφτιαγμένη παράσταση που αναδεικνύει και τις πιο προσωπικές πλευρές της προσωπικότητας του πολιτικού. Συνιστά και ένα πολύ ευχάριστο και παραστατικό μάθημα ενός πολύ σημαντικού κομματιού της νεώτερης πολιτικής / στρατιωτικής ιστορίας της Ελλάδας! Ευχαριστώ για την πρόσκληση!

 7. Ευχαριστώ πολύ την Θεατρομάνια για την πρόσκληση για αυτή την παράσταση. Οι ερμηνείες πολύ καλές, και το κείμενο προσεγμένο ώστε να μπορεί να υπάρχει ροή και να γίνεται κατανόηση των γεγονότων ακόμη και από κάποιον που έχει άγνοια της ιστορίας. Επίσης, οι κυρίες στην υποδοχή ειναι πολύ ευγενικές και ήταν πολύ πρόθυμες, ώστε να μετακινήσουν την πρόσκλησή μου άλλη μέρα λόγω έκτακτης ακύρωσης της παραστασης την ημέρα που είχε προγραμματιστεί. Σας ευχαριστω όλους.
  Κάτελα Αναστασία

 8. Ηταν μία ενδιαφέρουσα παράσταση πλαισιωμένη με τις καταπληκτικές ερμηνείες του Γ.Μόρτζου και της Γιούλης Ζήκου.Οι διάλογοι ήταν φυσικοί,αυθόρμητοι, παραστατικοί αποτύπωναν με απόλυτη πειστικότητα το κλίμα της εποχής.Η προσέγγιση της προσωπικότητας του σημαντικού αυτού πολιτικού γινόταν με απόλυτα αντικειμενική διάθεση απαλλαγμένην από κάθε μεροληπτική χροιά και τάση εξιδανίκευσης.Κάποιες αναφορές στην πολυτάραχη,προσωπική του ζωή δεν κατάφεραν να επισκιάσουν την χαρισματική του προσωπικότητα.Η Σκηνογραφία εκπληκτική,το κείμενο προσεγμένο πλούσιο σε ιστορικά στοιχεία.Συνιστώ ανεπιφύλακτα την παρακολούθηση του.Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!!!

 9. Παρακολούθησα την παράσταση. Ξεχωρίζει η ερμηνεία των κ.Μόρτζου και Ζήκου. Μια παράσταση που πραγματεύεται ψύχραιμα και σχετικά αποστασιοποιημένα την ταραγμένη εποχή που σημαδεύτηκε από τις φιλίες και τις έχθρες που αναπτύχθηκαν γύρω από το Βενιζέλο. Ίσως όμως κουράζουν τους μη μυημένους στα ισορικά δρώμενα οι πολλές ημερομηνίες που αραδιάζονται καθ'όλη τη διάρκεια του έργου. 3/5.

 10. Προσεγμένη, αξιοπρεπής και πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση που παρουσιάζει την πολιτική αλλά και προσωπική διαδρομή του Ελ. Βενιζέλου. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές. Εξαιρετικές ερμηνείες από τον κ. Μόρτζο και την κ. Ζήκου! Ευχαριστώ πολύ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για την πρόσκληση!

 11. Ενδιαφέρουσα παράσταση... για τους λάτρεις της ελληνικής ιστορίας και μη. Όμορφες ερμηνείε στις οποιες διαδραματίζουνται καίρια και υψίστης σημασίας ιστορικά γεγονότα που συντέλεσαν στη διαμόρφωση της ιστορίας της Ελλάδας. Σας ευχαριστούμε που μας δώσατε τη δυνατότητα να τη παρακολουθήσουμε.

 12. Εκπληκτική παράσταση! Σκηνές της νέας ελληνικής ιστορίας ζωντανεύουν τόσο από την εκπληκτική ερμηνεία των ηθοποιώ ν, όσο και από τα οπτικοακουστικά της παράστασης που βάζουν τον θεατή στο κλίμα και τα γεγονότα της εποχής. Προτείνω την παράσταση ανεπιφύλακτα στους λάτρεις των ιστορικών αφηγήσεων.

 13. Γενικά η παράσταση ήταν ενδιαφέρουσα και κάλυπτε όλο το φάσμα της ζωής του εθνάρχη.
  Μόνο και μόνο που έβλεπες ολοζώντανο μπροστά σου το Βενιζέλο ήταν συγκινητικό.
  Το μόνο αρνητικό πως κάποιοι από τους δεύτερους ρόλους υπερπαίζουν στα όρια του κωμικού.

 14. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΔΙΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑΣ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 5€.

 15. Παράσταση που συστήνεται ανεπιφύλακτα στους λάτρεις της ιστορίας και όχι μόνο. Σκιαγραφείται εμπεριστατωμένα μια από τις σημαντικότερες πολιτικές προσωπικότητες της νεότερης ελληνικής ιστορίας. Ενσωματωμένα στο έργο ντοκουμέντα, ηχογραφήσεις, φωτογραφικό υλικό που βοηθούν τον θεατή να κατανοήσει καλύτερα την εποχή και τον άνδρα. Εξαιρετικός, αλλά και συγκινητικός ο Γιάννης Μόρτζος στον ρόλο του Βενιζέλου, όπως και η Ελεάννα Πουλίδα σαν Μαρία Κατελούζου. Χωρίς να θέλω να αδικήσω κανέναν, μιας και όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα, ξεχώρισα επίσης τον Βαγγέλη Πετρόπουλο στον ρόλο του Αντώνη αλλά και τη Γιούλη Ζήκου στον ρόλο της Έλενας. Τα σκηνικά και τα κοστούμια της Λαμπρινής Καρδαρά συνυφασμένα με την εποχή, η μουσική του Φίλιππου Περιστέρη έντυνε το κείμενο μοναδικά. Περάσαμε όμορφα και εποικοδομητικά το βράδυ του Σαββάτου 20/5. Θεατρομάνια ευχαριστούμε για τη διπλή πρόσκληση.

 16. Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΡΤΖΟΣ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΩΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΙΡΙΑΛ ΚΑΙ ΣΤΟ "ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ".ΕΠΙΣΗΣ ΕΜΟΙΑΖΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΕ ΒΟΗΘΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΣ ΘΕΑΤΗΣ .ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΟΤΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΖΩΗ ΕΚΡΥΒΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΔΡΑΜΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ ΧΗΡΟΣ ΜΕ 2 ΠΑΙΔΙΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ 2η ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΧΤΗΚΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΣΩΘΕΙ.ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΟΣΕΚΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ.

 17. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ\
  ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΓΝ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΛΙΑΣ ΚΟΠΗΣ

  ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥς

  Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟς ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ

  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ

 18. Ωραία παράσταση, ευχαριστούμε τη ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ. Ωστόσο, μεγάλη παράλειψη να επισημαίνεται πως η διπλή δωρεάν πρόσκληση ισχύει ΜΟΝΟ με την ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ της παράστασης. Επίσης, η διάρκεια της παράστασης είναι 1 ώρα και 40 λεπτά και όχι 100 λεπτά κι ούτε έχει διάλειμμα, όπως αναφέρεται παραπάνω.

 19. Μια παράσταση που αξίζει να την δεις και δεύτερη φορά ! Εξαιρετικές ερμηνείες μας μετέφεραν σε άλλη εποχή γνωρίζοντας προσωπικές πτυχές από την ζωή του Εθνάρχη που δεν της ξέραμε . Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης . Ευχαριστούμε ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για την δυνατότητα που μας δίνεις και παρακολουθούμε δωρεάν ποιοτικές παραστάσεις !

 20. Ηταν μια πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση, που μου θύμισε τα ιστορικά γεγονότα και έμαθα και λίγα πράγματα για την προσωπική ζωή αυτού του μεγάλου ηγέτη. Ολοι οι ηθοποιοί έπαιζαν πολύ καλά και το θέατρο είναι πολύ όμορφο και ζεστό.Ευχαριστώ τη Θεατρομάνια

 21. Παρακολουθήσαμε την παράσταση με μεγάλο ενδιαφέρον γνωρίζοντας εκ βαθέων αυτή την ιστορική προσωπικότητα ως άνθρωπο μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις του. Πάντα ο Γιάννης Μόρτζος και η Γιούλη Ζήκου ανεβάζουν εξαιρετικές παραστάσεις οι οποίες μένουν χαραγμένες στην ψυχή μας για χρόνια . Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές της παράστασης . Ευχαριστούμε ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ που χρόνια τώρα μας προσφέρεις την πολυτέλεια να παρακολουθούμε θεατρικές παραστάσεις δωρεάν τέτοιου επιπέδου ! Ευχαριστούμε πολύ !

 22. Μια πολύ καλή επιλογή ειδικά για μια εθνική επέτειο όπως εχθές, ήταν η παρακολούθηση αυτής της ξεχωριστής παράστασης.
  Όλοι οι ηθοποιοί ήταν πολύ καλοί στους ρόλους τους, τα κουστούμια, το απλό αλλά τόσο ταιριαστό στην εποχή σκηνικό, οι φωτισμοί,όλα στην εντέλεια.
  Όπως και το πανέμορφο νεοκλασικό κτήριο στο οποίο στεγάζεται το θέατρο.Ένα φιλόξενο σπίτι με πολύ όμορφους χώρους αντίκες, τραπεζάκια και υπέροχα σκαλιστά ταβάνια.
  Πραγματικά άλλη μια όμορφη βραδιά....ευχαριστούμε θεατρομάνια.....

 23. Η κριτική – η μάλλον η εμπειρία – μου από τη θεατρική παράσταση «Ελευθέριος Βενιζέλος»:
  Πήγαμε χθες 23-3-2017 και είδαμε την παράσταση «Ελευθέριος Βενιζέλος» σε σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μόρτζο στο ρόλο του Ελ. Βενιζέλου. Η παράσταση παίζεται σε έναν ζεστό χώρο, το «Θέατρο Τέσσερις Εποχές – Γιάννης Μόρτζος», στο φουαγιέ μας κέρασαν και τσάι και γενικά οι άνθρωποι ήταν πολύ ευγενείς. Το σκηνικό της παράστασης ένα καλαίσθητο μικρό γραφείο, μια ή δύο πολυθρόνες και ένα μεγάλο χαλί σε μεταφέρει αμέσως στην περίοδο των αρχών του εικοστού αιώνα. Στο πίσω μέρος σε μια μεγάλη οθόνη προβάλλονται κατά διαστήματα φωτογραφίες της εποχής. Η παράσταση αποτελείται από πολλές μικρές σκηνές στις οποίες ο Βενιζέλος συνομιλεί άλλοτε με προσωπικότητες της εποχής και άλλοτε με τις γυναίκες της ζωής του καθώς και τον βοηθό του και δεξί του χέρι. Η γενική προσέγγιση ήταν κάπως επιφανειακή στην προσωπικότητα του Βενιζέλου, θυμίζοντας περισσότερο σχολική εκδήλωση με επαγγελματίες ηθοποιούς. Η σκηνοθετική προσέγγιση επίσης μου φάνηκε πολύ στυλιζαρισμένη με τους ηθοποιούς να αγωνιούν να επιδείξουν τις ιστορικές προσωπικότητες που ερμήνευαν. Τα κοστούμια ήταν γενικά πολύ προσεγμένα, ο φωτισμός έκανε κάποια στιγμή κάτι υπερβολικά παιχνίδια ενώ κατά διαστήματα ακούγονταν κάποια ηχογραφημένα που μου φάνηκαν πολύ προχειροφτιαγμένα. Με λίγα λόγια η παράσταση είναι καλή για όποιον θα ήθελε να πάρει μια γεύση από την ηγετική προσωπικότητα του Ελευθέριου Βενιζέλου, όμως για τους υπόλοιπους δεν είναι κάτι εντυπωσιακό.

 24. Πάρα πολύ ωραία παράσταση! Ωραίες ερμηνείες, κοστούμια, πετυχημένος συνδυασμός με την προβολή αποσπασμάτων, πολύ ενδιαφέρον σε όλη τη διάρκεια του έργου. Ο χώρος επίσης πολύ όμορφος με φιλόξενους ανθρώπους! Ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη βραδιά!

 25. Παρακολούθησα την παράσταση στις 11 Μαρτίου. Πρόκειται για μια άρτια θεατρική παράσταση η οποία εξιστορεί την πολιτική δράση του Ελευθερίου Βενιζέλου και αποκαλύπτει άγνωστα σημεία της προσωπικής ζωής του μέσω μιας σειράς ευρηματικών flash-backs του ιδίου. Ο ήρωας του έργου κάνει μια αναδρομή στα γεγονότα του παρελθόντος και έναν απολογισμό των λαθών του, όντας προς το τέλος της ζωής του στο Παρίσι, μέσα από τον έντεχνο λόγο του συγγραφέα των κειμένων, Γρηγόρη Χαλιακόπουλου. Παράλληλα, σε μια γιγαντιαία οθόνη απεικονίζονται αποσπάσματα από ηχητικά ντοκουμέντα συμπληρώνοντας ευρηματικά τα ιστορικά γεγονότα της εποχής 1910-1920. Η σκηνοθετική δεινότητα του κύριου Μόρτζου, οι εξαιρετικές ερμηνείες από όλους τους ηθοποιούς και ο μεστός λόγος των κειμένων συνθέτουν μια σφιχτοδεμένη παράσταση που αξίζει να δει κάποιος. // Εξίσου εντυπωσιακά με την παράσταση ήταν ο όμορφος νεοκλασικός χώρος, η υπέροχη φιλοξενία από τους ευγενικούς ανθρώπους του θεάτρου και το ζεστό τσάι που μας πρόσφεραν για το καλωσόρισμα! Ευχαριστώ πολύ το "Θέατρο 4 Εποχές" και τη Θεατρομάνια για την ωραία βραδιά!

 26. Παρακολούθησα το "Ελευθέριος Βενιζέλος" την Πέμπτη 9/3/17.
  Μου άρεσε πολύ. Έχει ενδιαφέρον να παρακολουθείς ένα ιστορικό έργο το οποίο κρατά ισορροπίες και είναι αντικειμενικό. Οι ερμηνείες ήταν πολύ καλές. Οι εικόνες στον προτζέκτορα δίνουν άλλη αξία αφού βλέπεις τα πραγματικά γεγονότα όπως έγιναν.
  Προσωπική μου προτίμηση θα ήταν να επικεντρωνόταν περισσότερο στα ιστορικά γεγονότα και ελάχιστα με την προσωπική ζωή του. Θεώρησα τελείως περιττή τη σκηνή με την ερωμένη του την Παρασκευούλα.
  Η παράσταση διήρκεσε λίγο πάνω από 1μιση χωρίς διάλειμμα. Το θέατρο είναι ένας όμορφος χώρος με ευγενικούς ανθρώπους. Στο φουαγιέ θα βρείτε και κέρασμα τσάι.
  Οι προσκλήσεις του Θεατρομάνια είναι με αγορά προγράμματος κόστους 5Ε ανά διπλή πρόσκληση.

  Ευχαριστώ theatromania για ακόμα μία φορά.

 27. Δύσκολο κι απαιτητικό το θέμα κι ακόμα πιο αριστουργηματική η θεατρική απόδοσή του!! Χωρίς μονόπλευρη προβολή μόνο των θετικών (εξιδανίκευση) ή μόνο των αρνητικών (ψόγος) του ψυχισμού του Βενιζέλου αλλά παρουσιάζοντάς τον ως άνθρωπο οικείο σε εμάς, με τις αρετές και τα πάθη του. Για τους παλιούς συστήνεται τόσο για βενιζελικούς όσο και για αντιβενιζελικούς (εφόσον υπάρχουν ακόμα) ! Διότι βλέπω το συγκεκριμένο έργο όχι μονόπλευρα ως ιστορικό, αλλά πάνω απ' όλα ως μορφή παραστατικής τέχνης!
  Οι ηθοποιοί με το εξαιρετικό ταλέντο τους, ξέχειλοι από ένταση και πάθος, ήταν φοβερά πειστικοί και με μεταφέραν κυριολεκτικά στην εποχή εκείνη, σαν να ήταν το παρόν, αισθάνθηκα ότι μπήκα σε ζωντανή χρονομηχανή. Ο κάθε ηθοποιός από τον πρωταγωνιστή μέχρι και τον 'τελευταίο κομπάρσο' στήριζε πολύ καλά τον ρόλο του από ψυχολογική άποψη αλλά και σε αλληλεπίδραση με τους υπόλοιπους κι έτσι δημιουργήθηκε ένα αρμονικό σύνολο.

  Επίσης θα ήθελα να σχολιάσω ότι το πρόγραμμα κόστους 5 ευρώ αξίζει τον κόπο διότι δεν πρόκειται για διαφημιστικά και φωτογραφίες της παράστασης όπως γίνεται συχνά σε θέατρα-πράγμα απογοητευτικό. Αντίθετα, εμπεριέχει κυρίως εισαγωγικά κι ολόκληρο το κείμενο της παράστασης, μαζί με λίγες καλές φωτογραφίες (70σελίδες)! Κάτι τέτοιο το καθιστά περισσότερο προσβάσιμο σε άτομο με κώφωση ή πρόβλημα ακοής που μπορεί να πάει νωρίτερα στο θέατρο για να πάρει μια γρήγορη ιδέα από το κείμενο. Βέβαια, το ιδανικό θα ήταν να υπήρχαν υπέρτιτλοι την ώρα της παράστασης, όπως στην Κύπρο και στην υπόλοιπη Ευρώπη αλλά ελλείψει αυτών εκτιμώ πολύ την ύπαρξη του συγκεκριμένου προγράμματος.
  Τα άτομα και το περιβάλλον πολύ φιλικά και το καφέ αναμονής είχε vintage διακόσμηση που μου άρεσε.

  Συγχαρητήρια σε όλους όσους συμβάλλαν!!!
  Μακάρι να υπάρξουν κι άλλες παραστάσεις αυτής της σπάνιας ποιότητας!!!

 28. Πολύ ενδιαφέρουσα παράσταση με αξιόλογη υποκριτική προσπάθεια και αποτελέσματα. Τα σκηνικά, τα κοστούμια και η όλη ατμόσφαιρα παρέπεμπαν με επιτυχία στην εποχή. Η προσωπικότητα του ήρωα, μέσα από τις αντιθέσεις του, παρουσιάστηκε στην ανθρώπινη διάστασή της αποφεύγοντας τον κίνδυνο αγιοποίησης. Η προβολή των βίντεο, απαραίτητη έτσι κι αλλιώς για την παρακολούθηση των ιστορικής διαδρομής της χώρας, κατά τη γνώμη μου θα μπορούσε να είναι πιο σφαιρική καθώς παρέλειπε ή προσπερνούσε ταχύτατα σημαντικά γεγονότα στα οποία έβαλε τη σφραγίδα του ο Ελευθέριος Βενιζέλος, όπως την Κρητική επανάσταση, την Κρητική Πολιτεία και την επανάσταση του Θερίσου την ίδια στιγμή που παρείχε με παράδοξη επιμονή ακριβείς ημερομηνίες που δεν βοηθούσαν στη ροή της παράστασης. Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε στην ωραία ανακαίνιση και αξιοποίηση ενός γοητευτικού κτιρίου και τη μετατροπή του σε έναν σύγχρονο και ζεστό θεατρικό χώρο. Σ' ευχαριστούμε Θεατρομανία για την διπλή πρόσκληση!

 29. Παράσταση εξαιρετική που αποδίδει με σύντομο αλλά περιεκτικό τρόπο την εποχή της ελληνικής ιστορίας που με ηγέτη τον Ελευθέριο Βενιζέλο η πατριδα μας διπλασίασε τα εδάφη της και ταυτόχρονα εποχή μιας μεγάλης μικρασιατικής καταστροφής του 1922 στην οποία μας οδήγησε ο εθνικός διχασμός Οι ηθοποιοί με προεξάρχοντα τον κύριο Μόρτζο προσπάθησαν και απέδωσαν όσο μπορούσαν πειστικότερα τους ιστορικούς τους ρόλους

 30. Παρακολουθήσαμε την παράσταση στις 18/02. Ένα πολύ όμορφο νεοκλασσικό κτίριο φιλοξενεί τους ηθοποιούς της ομάδας του κ. Μόρτζου, με ένα φιλόξενο φουαγιέ που σερβίρει ζεστό τσάι για το καλοσώρισμα. Το ιστορικό αυτό έργο που εκτυλίσσεται καθ'όλη τη διάρκεια της κυβερνησης του Βενιζέλου αλλά και ιστορικές αναδρομές στην ζωή του πριν και μετά την αποχώρησήςτου, αποκαλύπτει πολλά πράγματα για τον τρόπο σκέψης του αλλά και άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής. Εξαιρετική η ερμηνεία του κ. Μόρτζου αλλά και των ηθοποιών που τον πλαισίωναν.
  Προσεγμένα κοστούμια εποχής, σε ένα θεατρικό έργο που εμπνέει τον θεατή και διαχωρίζει το επαγγελματικό θέατρο από τις ερασιτεχνικές ομάδες.
  Ευχαριστώ πολύ τη θεατρομάνια για τις προσκλήσεις!!

 31. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΔΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΒΙΝΤΕΟ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ, ΧΩΡΙΣ ΩΣΤΟΣΟ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΕΣ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΑΦΗΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΤΟΥ ΖΩΗΣ, ΞΕΔΙΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ, ΕΝΩ ΑΣΚΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ.
  ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΙΑΓΡΑΦΗΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΘΕΑΤΕΣ ΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. Η ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ.
  ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ!!!
  ΕΠΙΣΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ Η ΖΕΣΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ.
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ!!!!!!!!!!

 32. Ενδιαφέρουσα παράσταση κι αξιόλογη προσπάθεια από όλους τους συντελεστές. Καθόλου κουραστική και διδακτική. Έκαναν παρέλαση μπροστά στα μάτια μου μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας μας. Ευχαριστώ πολύ θεατρομάνια για την πρόσκληση.

 33. Ευχαριστώ πάρα πολύ Θεατρομάνια για τις προσκλήσεις ! Είναι πολύ ωραία σαν ιδέα διοτι φώτιζε την προσωπικότητα και την ιστορική περίοδο . Το φουαγιέ και ο χώρος της παράστασης ήταν πολύ ωραία διαμορφωμένος. Ή παράσταση ήταν αξιοπρεπής όμως με μέτριες ερμηνείες .

 34. Λογω ιωσης δεν ανοιξα το e mail εδω και μια εβδομαδα.Ειχα κληρωθει για τις
  21/1 , δυστυχως δεν το ειδα και λυπαμαι που εχασα αυτη την καταπληκτικη
  παρασταση ιστορικου ενδιαφεροντος.
  Ευχαριστουμε πολυ θεατρομανια.

 35. Αξιόλογη παράσταση, αν και καθόμασταν στις πλαϊνές θέσεις με αποτέλεσμα να μην βλέπουμε καλά τις προβολές βίντεο. Υπήρξε λίγο "τρέξιμο" από γεγονός σε γεγονός με απανωτές εναλλαγές προσώπων, πράγμα που ίσως κούραζε λίγο. Ωστόσο η γενική ιστορική αίσθηση μας μεταδόθηκε και οι ηθοποιοί έκαναν μια καλή προσπάθεια. Πήραμε πληροφορίες για την προσωπική ζωή του Ε.Βενιζέλου που μας ήταν άγνωστες. Ενδείκνυται για μαθητές αλλά όχι μόνο.

 36. Πολυ καλη παρασταση.Ιστορικη θα τη χαρακτηριζα.Δειχνει κομματια της πολιτικης και οχι μονο ζωης του Βενιζελου που δεν τα γνωριζαμε οπως και της Ελενας.Πολυ συγκινητικη η σκηνη της συνομιλιας με την συζυγο του(ερωτας ζωης). Παρα πολυ καλος ο Μορτζος,λιτα σκηνικα,αξιολογες ερμηνειες ηθοποιων.

 37. Αντικειμενικη κ γλαφυρή παρουσίαση της ζωής αυτου του σπουδαίου πολιτικού με ευρηματική αποτύπωση των σημαντικών στιγμών της ζωής του. Καλές ερμηνείες κ από όλους τους ηθοποιούς σε ένα ζεστό κ φιλόξενο θέατρο!

 38. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ.ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΤΟΥ ΤΟΤΕ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.
  ΟΜΟΡΦΟΣ ΝΕΟΚΛΑΣΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΜΕ ΠΟΛΥ ΖΕΣΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
  ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

 39. Παρακολουθήσαμε την προηγουμενη Πεμπτη αυτην την παρασταση. Πολύ ωραια η σκηνοθεσια , αλλα και οι ερμηνείες. Ο χωρος φιλόξενος και ζεστος. Μαθαμε σημαντικες ιστορικες λεπτομέρειες. Αξιζει να την δει κανεις. Συγχαρητηρια σ' ολους. Ευχαριστούμε πολύ ! καλη χρονια!

 40. ΑΓΑΠΗΤΗ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ Σ΄ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ! ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ. Ο ΧΩΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΕΣΤΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ!

 41. Η πρώτη εντύπωση, ενός καλοδιατηρημένου νεοκλασσικού, θετική. Ένας υπέροχος χώρος, ζεστός και προσεγμένος με μια ευγενέστατη κοπέλα στην υποδοχή για το καλωσόρισμα. Φουαγιέ με τσάι και καφέ προσφερόμενα στους θεατές, χώρος όμορφος, καλλιτεχνικός, που σε βάζει στο κλίμα πριν περάσεις στο χώρο. Η παράσταση είναι αξιοπρεπέστατη, ρεαλιστική, δίνοντας στοιχεία ιστορικά και προσωπικά για το Βενιζέλο . Όμορφες ερμηνείες, με ηθοποιούς που σέβονται ευατόν και παρευρισκομένους. Κοστούμια και σκηνικά θαυμάσια, δίνοντας την αίσθηση του πραγματικού κι όχι της ψευτοδουλειάς. Θερμό το χειροκρότημα των θεατών, εγκάρδιο των ηθοποιών. Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση

 42. Άλλη μια βιογραφία στο θέατρο του κου Μόρτζου που σε ταξιδεύει στην ιστορία.Πολύ καλοί οκος Μόρτζος,η κα Ζήκου και ο κος Σαμαριτάκης!Όλη η παράσταση ήταν καταπληκτική ένα ταξίδι στο χρόνο και στην ιστορία.Σας ευχαριστώ!!

 43. Καταπληκτική παράσταση! Προσεγγίζει τα γεγονότα αντικειμενικά! Δείχνει ποιος πραγματικά ήταν ο εθνοσωτήρας Ελευθέριος Βενιζέλος. Βέβαια η καλή γνώση της ιστορίας βοηθάει στην εύκολη παρακολούθηση της παράστασης. Μπράβο σε όλους τους ηθοποιούς! Εξαιρετική ερμηνεία από όλους τους ηθοποιούς!!Συνίσταται ανεπιφύλακτα! Ευχαριστούμε πολύ θεατρομάνια!

 44. Παρακολουθήσαμε την παράσταση στις 03/12. Μας άρεσε ο χώρος και μας έκανε πολύ καλή εντύπωση που προσέφεραν ρόφημα στο φουαγιέ. Το θέατρο είναι μικρό, πολύ φιλόξενο όμως και δίνει την αίσθηση μια πιο προσωπικής σχέσης με τους θεατές. Η παράσταση είναι μια αναδρομή στα πιο σημαντικά γεγονότα της ζωής του Βενιζέλου που παράλληλα είναι κομμάτι από τις περιόδους σταθμούς της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Πολύ προσεγμένη παράσταση, με ντοκουμέντα και υλικό της περιόδου να παίζουν στον προτζέκτορα, σε ταξιδευει από την περίοδο της ένωσης της Κρήτης με την Ελλάδα μέχρι και το θάνατο του ήρωα . Προκαλεί μεγάλη συγκίνηση, αλλά είναι λίγο κουραστικό διότι δεν έχει διάλειμμα. Για όποιον δεν γνωρίζει καλά τα ιστορικά γεγονότα είναι λίγο δύσκολη η παρακολούθηση γιατι η πλοκή έχει συνεχόμενες αναδρομές που μπορεί να μπερδέψουν. Πολύ ωραία ερμηνεία απο τον κο Μόρτζο, καθώς και το δεξί του χέρι -δεν γνωρίζω το όνομα του-, ο οποιος ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Πολύ ωραία προπάθεια και πολλά μπράβο. Ευχαριστούμε τη ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ για τις προσκλήσεις.

 45. ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΑΣ ΤΑΡΑΓΜΕΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΟΝ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ Κ. ΜΟΡΤΖΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΗΣ.

 46. Πάρα πολυ καλή παράσταση με πολύ καλες ερμηνείες απο όλους τους ηθοποιούς.Πρόκειται για ενα
  θεατρικό έργο που αποδίδει πιστά μια απο τις σημαντικότερες μορφες της νεότερης ελληνικης ιστορίας.
  Με ντοκουμέντα,ηχογραφησεις,επιστολές,φωτογραφικό υλικό αλλά και κείμενο υφαίνει τον προσωπικό
  και πολιτικό βίο του μεγάλου πολιτικού,αναφέροντας κρισιμα ιστορικά γεγονότα.
  Προσωπικά πιστεύω ότι αφιέρωσε την ζωη του στη σωτηρία του έθνους και αυτό καθαυτό το γεγονός
  τον κάνει να ξεχωρίζει απο όλους τους σημερινούς πολιτικούς.Τέτοιους ηγέτες χρειαζόμαστε!
  ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ευχαριστω αλλη μια φορά για την πρόσκληση!!!Νάστε καλά να προωθείτε τέτοιες παραστάσεις!!!!!!!!!!Ο ανανεωμενος χωρος του Θεάτρου απο την Κυψέλη στην Πλατεία Αμερικής
  τέλειος!!!!!!!!!!

 47. Παράσταση που σίγουρα έχει πράγματα να σου δώσει. Καλοδουλεμένο κείμενο, ωραίες ερμηνείες, μικρός και φιλόξενος χώρος. Αξίζει να την δει κάποιος, ιδίως αν θέλει να πλουτίσει τις γνώσεις του γύρω από την ιστορία του τόπου μας.

 48. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!!ΠΟΛΥ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΥΑΓΙΕ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ,ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ!!!ΘΕΑΤΡΙΝΑΝΙΑ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!

 49. Μία καταπληκτική παράσταση,ωραία σκηνοθετημένη,σε έναν πολύ όμορφο και φιλόξενο χώρο!!!Πολύ καλοί όλοι οι ηθοποιοί και ιδιαιτέρως ο κ.Μόρτζος!!!Μία παράσταση που πρέπει όλοι να την δούν,ευχαριστούμε θεατρομάνια για τις προσκλήσεις (έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση από πριν για την υποχρεωτική αγορά προγράμματος 5€)!!!