Ελευθερία Αρβανιτάκη Live

Αρχείο Παίχτηκε από 31/08/2018 έως 02/09/2018
Φωτισμοί: Μαρία Βενετάκη, Τηλέμαχος Ανδρεάδης
Παίζουν μουσική: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κιθάρα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα)

Σχετικά

Παρασκευή 31 Αυγούστου
Ρωμαικό Ωδείο Πατρών

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Ε.Η.Μ Φρόντζου, Ιωάννινα

H Ελευθερία Αρβανιτάκη για δύο μοναδικές εμφανίσεις στην Πάτρα και στα Ιωάννινα με τα τραγούδια της ζωής της!

«Βάλε το κόκκινο φουστάνι εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά»… «Δυνατά δυνατά γίναν’ όλα δυνατά τ’ αδύνατα»… «Ζωή που δε μοιράζεται είναι ζωή κλεμμένη»… «Δεύτερη ζωή δεν έχει»… «Ό,τι κι αν γίνει ένα να λες πως μ’ αγαπάς χίλιες φορές»… «Βάλαμε φωτιά στα φρένα και μας έμεινε το γκάζι»… «Τα κορμιά και τα μαχαίρια άντε κάποτε αλλάζουν χέρια»… «Tης καληνύχτας τα φιλιά»… «Όχι δε μιλώ για μια νύχτα εγώ,για όλη τη ζωή μας σου μιλώ…» - και ο κατάλογος συνεχίζεται και μπορεί να γεμίσει πάρα πολλές σελίδες και να στήσει όχι μία, αλλά πολλές παραστάσεις.

Τριάντα και πλέον χρόνια γεμάτα τραγούδια, ταξίδια σε όλες τις γωνιές της χώρας μας αλλά και στις πέντε ηπείρους κυριολεκτικά σε μουσικά φεστιβάλ και ιστορικούς χώρους της μουσικής, συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες, στιχουργούς και ποιητές, αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες, εμβληματικές παραστάσεις που έγιναν πολύτιμα live albums, χρυσές και πλατινένιες πωλήσεις και τελικά σπουδαία τραγούδια που έχουν νικήσει το χρόνο και έχουν συντροφεύσει τα γλέντια και τις λύπες μας, τις παρέες αλλά και τις πιο δικές μας στιγμές.

Η παράσταση “Για όλη τη ζωή μας σου μιλώ”, μετά τα απανωτά sold out στο gazarte στην Αθήνα αλλά και στην Κύπρο τώρα και στην Πάτρα και στα Ιωάννινα. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη υπόσχεται μια χορταστική συναυλία γεμάτη από τα “κλασσικά”, μεγάλα της τραγούδια, αλλά και με τα δύο καινούρια τραγούδια που κυκλοφόρησαν πρόσφατα από το προσωπικό της label rEAct στην Panik Records: το ατμοσφαιρικό τραγούδι “Αν ξημέρωνε” (στίχοι-μουσική: Κωνσταντίνος Σακκάς), αλλά και το τραγούδι “Την ίδια στιγμή να ζούμε” (μουσική: Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης, στίχοι: Λήδα Ρουμάνη) για το οποίο η Ελευθερία Αρβανιτάκη συμπράτει με το γκρουπ των ΤΑΚΙΜ.

Μαζί της επί σκηνής οι σπουδαίοι σολίστες Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (τύμπανα, ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Δημήτρης Τσάκας (σαξόφωνο, κιθάρα), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο), Νίκος Μέρμηγκας (λαϊκά έγχορδα).

Την Παρασκευή 31 Αυγούστου η Ελευθερία Αρβανιτάκη έρχεται στο Ρωμαικό Ωδείο Πατρών και την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Ε.Η.Μ. Φρόντζου στα Ιωάννινα, με τα τραγούδια της ζωής της, τα τραγούδια της ζωής μας τελικά...

INFO
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
“Για όλη τη ζωή μας σου μιλώ”

Παρασκευη 31 Αυγούστου
Ρωμαικό Ωδείο Πατρών

Τιμές εισιτηρίων
Φοιτητών - Ανέργων: 13€
Γενική είσοδος: 17€

Ώρα έναρξης: 21.15
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Προπώληση:
Discover Bookstore
Le Patron
Το Θρανίο
Γωνιά του βιβλίου
Βιβλιοπωλεία Παπαχρίστου
viva.gr
11876

Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου
Θέατρο Ε.Η.Μ Φρόντζου, Ιωάννινα

Τιμές εισιτηρίων 
Προπώληση : 13€
Πόρτα: 15€

Ώρα έναρξης: 21.15
Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00

Προπώληση:
viva.gr
11876
seven spots
Πολυχώρος Αγορα
Τicketsioannina
RockShop

Επιμέλεια προγράμματος: Ελευθερία Αρβανιτάκη – Λήδα Ρουμάνη
Επιμέλεια ήχου: Χάρης Κρεμμύδας, Γιάννης Πετρόλιας

Παραγωγή - Oργάνωση Περιοδείας
gazarte cultural hub
Τηλ. 210 3460347 | www.gazarte.gr