188

Έλλη Πασπαλά Live

Αρχείο Παίχτηκε από 19/10/2019 έως 08/03/2020
στο Πειραιώς 131
Τραγουδούν: Έλλη Πασπαλά

Guest: Vassilikos(16/02), Γιώργος Περρής(23/02)

Περιγραφή

O κύκλος των εξαιρετικά πετυχημένων  εμφανίσεων της Ελλης Πασπαλά στο Πειραιώς 131, ολοκληρώνεται με έναν μοναδικό τρόπο την Κυριακή 8 Μαρτίου. Μια συναρπαστική σύμπραξη που θα φέρει κοντά δυο υπέροχες φωνές σε ένα πρόγραμμα πλημμυρισμένο από αγάπη για τη τζαζ. 

Περισσότερα

"ELLY LOVES JAZZ"

Η Μαρία Φαραντούρη, μια από τις σημαντικότερες Ελληνίδες τραγουδίστριες με διεθνή απήχηση, θα βρεθεί στη μουσική σκηνή με την ΕλληΠασπαλά και μαζί θα δώσουν τη δικιά τους πνοή σε εμβληματικά τραγούδια της τζαζ.

Η Έλλη Πασπαλά που έχει ερμηνεύσει με την αισθαντική φωνή της μερικά από τα πιο αγαπημένα ελληνικά και ξένα τραγούδια. τη φετινή σεζόν  παρουσιάζει ένα πρόγραμμα αφιερωμένο στη μεγάλη μουσική παράδοση της τζαζ, της μουσικής που άνθισε στην καρδιά της Αμερικής, το οποίο επιμελούνται η Ευανθία Ρεμπούτσικα και η Λίνα Νικολακοπούλου. 

Στην τελευταία εμφάνισή της στο Πειραιώς 131 έχει τη χαρά να συναντηθεί με τη Μαρία Φαραντουρη και μαζί να παρουσιάσουν, όπως μόνο εκείνες μπορούν και ξέρουν,  ένα πρόγραμμα γεμάτο από τη μαγεία τραγουδιών που σφράγισαν με τις φωνές τους η Billie Holiday, η Ella Fitzgerald, η Nina Simone, o Nat King Cole και ο Frank Sinatra. 

Μαζί τους,  ο David Lynch στα σαξόφωνα και κρουστά, ο Τάκης Φαραζής στο πιάνο, ο Πέτρος Βαρθακούρης στο κοντραμπάσο και ο Βασίλης Ποδαράς στα τύμπανα θα μας μεταφέρουν σε αυτήν την εποχή που δεν τελείωσε ποτέ.

Επιμέλεια προγράμματος :  Ευανθία Ρεμπούτσικα - Λίνα Νικολακοπούλου.
Καλλιτεχνική Διεύθυνση : Μαργαρίτα Μυτιληναίου
Υπεύθυνος χώρου : Μανώλης Λιονάκης

Φωτογραφίες