Εμείς

Αρχείο Παίχτηκε από 13/12/2021 έως 10/01/2022
στο Θέατρο της Ημέρας
Διάρκεια: 80’ (χωρίς διάλειμμα)
Συγγραφέας: Αγγελική Αρναούτη
Διασκευή: Κώστα Παπαγεωργίου
Σκηνοθέτης: Γεννάδιος Πάτσης
Φωτισμοί: Γιώργος Σηφάκης
Ερμηνεύουν: Χρυσεικόνα Θεολόγου (δημοσιογράφος Άννα), Εύη Καραδήμα (Νανά), Κώστας Παπαγεωργίου (Πατέρας), Γιώτα Αγγελοπούλου (Μητέρα), Άρτεμις Βαρδίκου (Μυρτώ), Βαγγέλης Καρβελάς (Παππούς), Αθηνά Μανούσου (Γιαγιά), Ζωή Βουκελάτου (Μαία)

Υποδύονται τον εαυτό τους: Αγγελική Αρναούτη

Και η Μαρία-Χριστίνα Τζαβάρα!
Τραγουδούν: Χριστίνα Γκόλια

Περιγραφή

Μια παράσταση που ξυπνά συνειδήσεις, μια αληθινή ματιά στους πραγματικούς μαχητές της ζωής με αισιοδοξία, δύναμη, χαρά ,χαμόγελο αλλά και με στιγμές αγωνίας και φόρτισης.

Περισσότερα

Στο σημείο μηδέν η τύχη έχει τον πρώτο λόγο..

10 Μαΐου: Να σας ζήσει, είναι κορίτσι, ευτυχώς τις σώσαμε και τις δύο!!! ΑΛΛΑ…

Στο σημείο μηδέν της ανθρώπινης δημιουργίας όλοι θεωρητικά είμαστε ίδιοι. Η πορεία, η εξέλιξη, διαμορφώνει χαρακτήρες, προσωπικότητες. Γεννιούνται επιστήμονες, ηγέτες, καλλιτέχνες, άνθρωποι με ειδικές ικανότητες και όχι ανάγκες, άνθρωποι απλοί αλλά με ήθος, αξιοπρέπεια, δύναμη, για να στηρίζουν τους παραπάνω, αλλά και άνθρωποι κενοί, δειλοί, χρήσιμοι και αυτοί για να δίνουν παραδείγματα προς αποφυγήν και άλλοι που είχαν την τύχη; τη γνώση; Να μην γεννηθούν ποτέ.

Η γνωριμία της συγγραφέως με ένα υπέροχο πλάσμα με ιδιαίτερα χαρίσματα, ήταν το έναυσμα να εξωτερικεύσει τα συναισθήματα και τις εμπειρίες ζωής που δημιουργήθηκαν σε ένα συγγραφικό τόλμημα που θα αγγίξει ανθρώπινες ψυχές.. Μια παράσταση που ξυπνά συνειδήσεις, μια αληθινή ματιά στους πραγματικούς μαχητές της ζωής με αισιοδοξία, δύναμη, χαρά ,χαμόγελο αλλά και με στιγμές αγωνίας και φόρτισης.

Εμείς: Όταν το θέατρο καθρεφτίζει τη ζωή ενός χαρισματικού κοριτσιού

Τεχνική υποστήριξη: Ορφέας Χαριζανης

Ήχος-Φωτισμός: Γιώργος Σηφάκης 

Φωτογραφίες-τρέιλερ: Ορέστης Δικαίος

Αφίσα: Γραφικές Τέχνες Κυπαρισσία Βουγιούκα (ARTBAZE GRAPHIC ARTS)

Γενική Επιμέλεια: Μαρία Τσολάνα, Καλλιόπη Αρναούτη

*Παρακαλούνται οι θεατές να προσέρχονται έγκαιρα στο θέατρο γιατί θα υπάρχει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης. Τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα που προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο κατά της covid 19 και αφορούν την ασφαλή λειτουργία των θεατρικών παραστάσεων.

Φωτογραφίες