Εμείς οι 2

Αρχείο Παίχτηκε από 21/01/2017 έως 28/01/2017
στο Αθηναΐς
Τραγουδούν: Χρήστος Κωνσταντόπουλος, Χρυσούλα Στεφανάκη
Παίζουν μουσική: Πιάνο: Χρίστος Θεοδώρου, Κρουστά - Τύμπανα: Ρόλυ Γιαμοπούλου, Βιολί: Αγγελική Ποτήρη, Κοντραμπάσο: Αντώνης Αρβανίτης

Περιγραφή

Η Χρυσούλα Στεφανάκη & ο Χρήστος Κωνσταντόπουλος ξεδιπλώνουν κάποια από τα πιο αγαπημένα τραγούδια της Ελληνικής & Ευρωπαϊκής μουσικής.

Οι δύο ερμηνευτές συναντιούνται επί σκηνής και ταξιδεύουν στο χρόνο μέσα από τραγούδια, που δημιουργούν δυνατά συναισθήματα, ενώνοντας το χθες με το σήμερα, μέσα από νοσταλγικά βαλς, δυναμικές μπαλάντες, αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού κινηματογράφου, διαχρονικά ντουέτα και πολλές ακόμα αγαπημένες μελωδίες.

Περισσότερα

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ & ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ένα ιδιαίτερο μουσικό ταξίδι που ξεκινάει από το Παρίσι, συνεχίζει στην Κάτω Ιταλία και την Ισπανία, για να καταλήξει εκεί που η καρδιά χτυπάει πιο δυνατά, στις γειτονιές της Ελλάδας.

Τραγούδια των Edith Piaf, Jacques Brel, κ.α. συναντούν διαχρονικά τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών (Μ. Χατζιδάκις, Μ. Πλέσσας, Γ. Σπανός κ.α.), νεώτερων συνθετών (Σ. Κραουνάκης, Α. Ιωαννίδης κ.α.), καθώς και τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία των δύο ερμηνευτών.
Το εναρκτήριο τραγούδι της παράστασης ‘’Εμείς οι 2’’ ανήκει στο συνθέτη Γιάννη Μακρίδη.

Ενορχήστρωση: Χρίστος Θεοδώρου
Φωτογραφία: Θάνος Αθανασίου