Επιμελώς… Αυθόρμητες

Αρχείο Παίχτηκε από 25/11/2021 έως 09/12/2021
στο Χυτήριο
Σύλληψη: Αδαμαντία Μαντελένη
Κείμενο: Αδαμαντία ΜαντελένηΑδαμαντία Μαντελένη
Σκηνοθέτης: Αδαμαντία Μαντελένη
Μουσική: Αρετή Κοκκίνου (επιμέλεια)
Παίζουν μουσική: Αρετή Κοκκίνου (κιθάρα), Μαρία Νίττη (ακορντεόν)

Περιγραφή

Τρεις υπέροχες φίλες, η Χριστίνα Γκόλια, η Δήμητρα Ζέρβα και η Μαρία Βασιλοπούλου συναντιούνται μετά από πολύ καιρό και συνομιλούν αυθόρμητα, με μπρίο, ζωντάνια και χιούμορ, για τον έρωτα και όχι μόνο.

Περισσότερα

Επαναπροσδιορίζουν με τον λόγο και το τραγούδι πολύτιμες αξίες που τόσο στερηθήκαμε όλοι κατά το πρόσφατο παρελθόν, όπως το πλησίασμα, το άγγιγμα, το μοίρασμα, το ζεστό βλέμμα.

Στην παρέα τους, η Αρετή Κοκκίνου με την κιθάρα της και η Μαρία Νίττη με το ακορντεόν της, δίνουν τον μουσικό τόνο σε αυτή την όμορφη συνάντηση.

Το ραντεβού τους στον φιλόξενο χώρο του θεάτρου «Χυτήριο», τις Πέμπτες 25 Νοεμβρίου, 2 και 9 Δεκεμβρίου, στις 9 μ.μ.

Την ιδέα, τα κείμενα και την σκηνοθετική επιμέλεια αυτής της συνάντησης υπογράφει η Αδαμαντία Μαντελένη και τη μουσική επιμέλεια η Αρετή Κοκκίνου.

Για την παράσταση «Επιμελώς… Αυθόρμητες» το Θέατρο Χυτήριο θα λειτουργήσει:

  • Την Πέμπτη 25 Νοεμβρίου ως Αμιγής χώρος.

(Οι θεατές εισέρχονται μετά από επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.)

*Αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο είναι απαραίτητα προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.