Φοβάμαι - Μορφές βίας

Αρχείο Παίχτηκε από 21/04/2024 έως 12/05/2024
στο Galerie Δημιουργών
Διάρκεια: 80'
Σκηνοθέτης: Δήμητρα Μαρκομπότσαρη
Σκηνογραφία: Ιωάννα Μεκλή
Κοστούμια: Ιωάννα Μεκλή
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Ιωάννης
Μουσική: Πατρίτσια Μάρκου
Κίνηση: Σίμωνας Πάτροκλος
Ερμηνεύουν: Μαρία Δρακοπούλου, Μάνος Τσιβιλής

Περιγραφή

Τέσσερα θεατρικά κείμενα πάνω στο ίδιο θέμα, τη βία σε διάφορες εκφάνσεις της. Μια θεατρική παράσταση που σχολιάζει ρεαλιστικά την περιρρέουσα βία στη σύγχρονη πραγματικότητα.

Περισσότερα

Μυρτιά , μονόλογος της Σουαίλα Τζαγνούν Κωτάκη, βραβεύτηκε με Α βραβείο από τη ΕΣΕ. Η ηρωίδα βιώνει την απώλεια με δύο θανάτους και μία εγκατάλειψη, μένει μόνη και εκδικείται τον εαυτό της, ώσπου έρχεται κάτι αναπάντεχο και δίνει νόημα στη ζωή της.

Στο ρόλο της Μυρτιάς η Μαρία Δρακοπούλου.

Φοβάμαι, μονόλογος της Δήμητρας Μαρκομπότσαρη για την ενδοοικογενειακή βία που όλοι ξέρουν και κανείς δε μιλάει. Το ρόλο ερμηνεύει ο Μάνος Τσιβιλής.

Δεν είμαι πουτάνα, σε ελεύθερη απόδοση της Δήμητρας Μαρκομπότσαρη, από τον «Μονόλογος  μιας πουτάνας». Πως ένας άνθρωπος μπορεί να χάσει τον αυτοσεβασμό του καταδικάζοντας τη ζωή του, μη μπορώντας να αντέξει και να αντιδράσει στην τρέχουσα κοινωνική συνθήκη. Ερμηνεύει η Δήμητρα Μαρκομπότσαρη.

Σ’ αγαπάω, κείμενο της Δήμητρας Μαρκομπότσαρη. Στην αρχή όλα είναι υπέροχα .Το ζευγάρι γνωρίζεται, ερωτεύονται, όμως το πάθος και η ζήλεια θα τους καταστρέψουν.

Φωτογραφίες