Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου

Αρχείο Παίχτηκε από 19/12/2022 έως 27/12/2022
στο Ρομάντσο - Πολυχώρος
Διάρκεια: 80'
Κείμενο: Βασισμένη στο ομώνυμο best seller του Πωλ Βατζλάβικ
Διασκευή: Γεωργία Ανδρέου
Σκηνοθέτης: Γεωργία Ανδρέου
Κοστούμια: Βασίλης Μπαρμπαρίγος
Φωτισμοί: Billy Bill
Μουσική σύνθεση: Κώστας Δημουλέας
Κίνηση: Ζέφη Μπαρτζώκα
Ερμηνεύουν: Μάνος Ζούρας, Αλεξάνδρα Ζώη, Πάνος Κορογιαννάκης, Θωμάς Σιέκας, Αντώνης Φλώρος.

Περιγραφή

Η παράσταση που έκλεισε σπίτια, έφτιαξε σχέσεις, άλλαξε τη ζωή εκατοντάδων ανθρώπων, οδήγησε άλλους στην τρέλα και άλλους στην αυτογνωσία, αγαπήθηκε από κοινό και κριτικούς, σημείωσε απανωτά sold out... σύντομα και πάλι κοντά σας, για ακόμα περισσότερη, εξαίσια, χριστουγεννιάτικη δυστυχία!

Περισσότερα

Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου”

Christmas Edition

Φτάνει πια με την προκατάληψη ότι όλοι πρέπει να είμαστε ευτυχισμένοι
τα Χριστούγεννα!

Η θεατρική παράσταση “Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου”, με κύρια συστατικά το χιούμορ και τον αυτοσαρκασμό, μας καλεί να καταρρίψουμε την προκατάληψη της ευτυχίας. Ένας ύμνος στη δυστυχία, που ρίχνει ανελέητα τους προβολείς στις δεκάδες παγίδες που βάζουμε καθημερινά στον εαυτό μας, προκαλώντας την ίδια μας τη δυστυχία.

Προετοιμάσου…! Μαγικές σφαίρες, χειρομαντεία, ταρώ, ζώδια, καφεμαντεία, μελομακάρονα, κουραμπιέδες…. Είσαι έτοιμος να κατακτήσεις τους μηχανισμούς και τα μυστικά για μια υπέροχα δυστυχισμένη ζωή; Στο ΡΟΜΑΝΤΣΟ θα βρεις όλες τις απαντήσεις σε τέσσερις μόνο παραστάσεις, μέσα από 13 πρακτικά μαθήματα, πριν το τέλος του χρόνου!

Εσύ τι περιμένεις φέτος από τα Χριστούγεννα;

Σκηνοθετικό σημείωμα

Η αναζήτηση της ευτυχίας συχνά οδηγεί στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα. Οι προσταγές της «θετικής ψυχολογίας» μπορεί να ενισχύουν περισσότερο την αγωνία και το άγχος. Την περίοδο των γιορτών οι προσδοκίες γίνονται ακόμα μεγαλύτερες. Η αίσθηση έλλειψης, ακόμα πιο έντονη. Πρέπει να περάσεις καλά τα Χριστούγεννα, πρέπει να διασκεδάσεις, πρέπει να είσαι ευτυχισμένη/ος, πρέπει να είσαι αγαπητή/ός, πρέπει να έχεις μια μεγάλη χαρούμενη οικογένεια γύρω από το γιορτινό τραπέζι, πρέπει να απαντήσεις σε αδιάκριτες ερωτήσεις… Αλλά, τα πράγματα δε γίνονται πάντα έτσι. Και νιώθεις ακόμα μεγαλύτερη μοναξιά, ακόμα μεγαλύτερη δυστυχία. Η παράσταση αυτή είναι για σένα που οι γιορτές δεν είναι πάντα γιορτινές. Τελικά, ίσως η δυστυχία μας να είναι απολύτως στο χέρι μας. Όπως λέμε και στην παράσταση, επαναλαμβάνοντας τον Ντοστογιέφσκι: «Ο άνθρωπος είναι δυστυχής, γιατί δεν ξέρει ότι είναι ευτυχής. Αυτό είναι όλο». [Γεωργία Ανδρέου]

Art installation: The Krank

Μουσική Διδασκαλία: Πάνος Κορογιαννάκης

Φωτογραφία - Video trailer: Ερρίκος Ανδρέου

Επικοινωνία: Δέσποινα Ερρίκου

Παραγωγή: Abirato ΑΜΚΕ

 

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ:

Facebook: Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου

Youtube: Abirato Theater Company

Site: Abirato Theater Company

Site: Φτιάξε τη δυστυχία σου μόνος σου

Φωτογραφίες

Βίντεο