Γιάννης Μπέζος - Ηρώ Μπέζου Live

Αρχείο Παίχτηκε από 09/06/2018 έως 12/06/2018
στο Πειραιώς 260
Τραγουδούν: Γιάννης Μπέζος, Ηρώ Μπέζου
Παίζουν μουσική: Γιώργος Παπαχριστούδης (πιάνο), Γιώργος Κατσίκας (κρουστά), Μίμης Ντούτσουλης (κοντραμπάσο), Νίκος Κατσίκης (μπουζούκι, μαντολίνο), Ντίνος Χατζηιορδάνου (ακορντεόν), Τάσος Μισυρλής (βιολοντσέλο), Γιάννης Παπαζαχαριάκης (ακουστική και κλασική κιθάρα, τρομπέτα)

Περιγραφή

Ο δημοφιλής ηθοποιός Γιάννης Μπέζος είναι γνωστός όχι μόνο για τις υποκριτικές του δυνατότητες, αλλά και για το μεγάλο ταλέντο του στο τραγούδι. Αν και το μεγαλύτερο κομμάτι της σταδιοδρομίας του το έχει διανύσει ως ηθοποιός και σκηνοθέτης, το κοινό κρατάει καλά στη μνήμη του τις φορές που τραγούδησε, όπως πρόσφατα στην παράσταση Της καρδιάς και της μνήμης, με τραγούδια από το θέατρο.

Περισσότερα

Κρατώντας μια σπίθα τρεμόσβηστη

Αυτή τη φορά λοιπόν, έρχεται στο Φεστιβάλ Αθηνών με την τραγουδιστική του ιδιότητα, και παρέα με την ηθοποιό Ηρώ Μπέζου, καλούν τους θεατές σε μια βραδιά αφιερωμένη στους λεγόμενους «ποιητές της ήττας» Μανόλη Αναγνωστάκη, Γιάννη Θεοδωράκη και Τάσο Λειβαδίτη. Μια παράσταση που κρατά αναμμένη τη σπίθα της ποίησης τριών αθόρυβων, αλλά σπουδαίων δημιουργών.

Ενορχήστρωση - Διεύθυνση ορχήστρας: Γιάννης Παπαζαχαριάκης

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. […] Σε εντελώς διαφορετικό ύφος βρίσκονται οι τέσσερις βραδιές που ο Γιάννης Μπέζος και η Ηρώ Μπέζου αφιερώνουν στην ελληνική ποίηση, καλώντας τους θεατές σε μια βραδιά για τους λεγόμενους «ποιητές της ήττας». Από τις 9 έως τις 12 Ιουνίου, οι δύο ηθοποιοί τραγουδούν τα ποιήματα των Μανόλη Αναγνωστάκη, Γιάννη Θεοδωράκη και Τάσο Λειβαδίτη. Μια παράσταση που κρατά αναμμένη τη σπίθα της ποίησης τριών αθόρυβων, αλλά σπουδαίων δημιουργών. Ο Γιάννης Παπαζαχαράκης έχει μελοποιήσει και ενορχηστρώσει τα ποιήματα, που ερμηνεύει ζωντανά επταμελής ορχήστρα. Περισσότερες πληροφορίες και εισιτήρια για το Κρατώντας μια σπίθα τρεμόσβηστη στο https://www.theatromania.gr/parastasi/giannis-bezos-iro-bezou/ […]