Γκριμ και Γκριμ

Αρχείο Παίχτηκε από 02/10/2022 έως 09/04/2023
στο Bios
Διάρκεια: 70 λεπτά
Διασκευή: Δημήτρης Πλειώνης
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Πλειώνης
Σκηνογραφία: Στέλλα Μαγκανά , Σπύρος Παναγιωτόπουλος
Κοστούμια: Στέλλα Μαγκανά
Μουσική: Νάσσος Σωπύλης
Κίνηση: Αγνή Παπαδέλη Ρωσσέτου
Ερμηνεύουν: Νάντια Καβουλάκου, Στέλλα Μαγκανά, Μάνος Στεφανάκης, Δημήτρης Πλειώνης

Περιγραφή

Η αγαπημένη θεατρική ομάδα ΤΟΠΙ μετά τις επιτυχίες «Ο τρομερός εχθρός και ο αλυσοδεμένος ελέφαντας» του Χ. Μπουκάι και «Παραμύθια για να σπάτε κέφι» του Τζιάνι Ροντάρι, παραστάσεις που παρακολούθησαν χιλιάδες θεατές σε ολόκληρη την Ελλάδα, με την σκηνοθετική υπογραφή του Δημήτρη Πλειώνη, εμπνέεται από τα παραμύθια των αδελφών Γκριμ και δημιουργεί ένα ολοκαίνουργιο έργο γεμάτο συναισθήματα και μηνύματα για τα σημερινά παιδιά.

Περισσότερα

Συνδυάζοντας παιχνιδιάρικα σε μια πρωτότυπη παράσταση παραμύθια των αδελφών Γκριμ, οι ηθοποιοί ζωντανεύουν ιστορίες που μιλούν για αυτά που δυσκολευόμαστε να μιλήσουμε στα παιδιά: απληστία, αλαζονεία, εγωισμός, εξαπάτηση.

Mια νέα διαδραστική παράσταση που ενεργοποιεί την φαντασία των παιδιών και τα φέρνει σε επαφή με τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών!!

Ιστορίες :

Ρουμπελστίνσκιν

Ο Ψαράς και η γυναίκα του

Ο πρίγκιπας βάτραχος

Φωτογραφίες

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μέτρα εως κακή για τα χρήματα. Λυπαμαι αλλά με αυτά τα χρήματα βρίσκεις πολυ πιο αξιόλογες παραστάσεις. Ανύπαρκτα σκηνικά, τα κουστούμια ήταν τα ρούχα των ηθοποιών, ο χώρος μικρός και σκοτεινός, χωρίς εξαερισμό και οι ηθοποιοί προσπαθούσαν να σώσουν την κατάσταση, αλλά χάνονταν στην γενική προχειρότητα. Λυπάμαι που κάποιοι αντιμετωπίζουν έτσι το θέατρο και υποτιμού το κοινό και τα χρήματα που διαθέτει μια οικογένεια.