Η Αφροδίτη με Γούνα

Αρχείο Παίχτηκε από 19/01/2017 έως 25/02/2017
στο Αριστοτέλειον (Θεσσαλονίκη)
Συγγραφέας: Ντέβιντ Άιβς
Σκηνοθέτης: Kωνσταντίνος Αθυρίδης
Ερμηνεύουν: Στράτος Τζώρτζογλου, Βανέσσα Μπαρρέ

Περιγραφή

Συνεχίζονται οι πρόβες της νέας παραγωγής της εταιρείας «ΘΕΑ.ΜΑ.» (Θέατρα Μακεδονίας) με τίτλο «H Αφροδίτη με Γούνα» (Venus in Fur) του Αμερικανού συγγραφέα Ντέιβιντ Άιβς (David Ives). Ένα σύγχρονο έργο με κωμικά στοιχεία που πραγματεύεται τα παιχνίδια εξουσίας των δύο φύλων. Ένας δυνατός έρωτας.

Πρωταγωνιστεί ο Στράτος Τζώρτζογλου. Μαζί του η Βανέσσα Μπαρρέ. Την σκηνοθεσία και τη μουσική υπογράφει ο Kωνσταντίνος Αθυρίδης ενώ τα κοστούμια και τα σκηνικά ο Αθανάσιος Κολαλάς. Πρεμιέρα, στις 19 Ιανουαρίου στο θέατρο Αριστοτέλειον. Παραστάσεις: από Πέμπτη έως Σάββατο.

Περισσότερα

Στην πλοκή, ο Τόμας Νόβατσεκ έχει γράψει και πρόκειται να σκηνοθετήσει ένα νέο έργο βασισμένο στο κλασικό μυθιστόρημα ''Η Αφροδίτη με Γούνες'' του Λέοπολντ φον Ζάχερ Μαζόχ από το οποίο προέκυψε ο όρος Μαζοχισμός. Μετά από μία εξοντωτική ημέρα γεμάτη οντισιόν, ο Τόμας Νόβατσεκ δεν έχει βρει ακόμα την κατάλληλη ηθοποιό για το ρόλο της Βάντα φον Ντουνάγιεφ. Ενώ είναι έτοιμος να φύγει, ξαφνικά εισβάλλει η νεαρή ηθοποιός Βάντα Τζόρνταν. Η συνέχεια της πλοκής προσφέρει στον θεατή μία αλληλουχία κωμικών ανατροπών, μια καταπληκτική κορύφωση και ένα απρόσμενο φινάλε.