Η Κούλα του Βαγγέλη

Αρχείο Παίχτηκε από 03/11/2018 έως 22/12/2018
στο Άβατον
Κείμενο: Λένα Τερκεσίδου
Σκηνοθέτης: Θανάσης Θεολόγης
Σκηνογραφία: Άννα Χρυσοχέρα
Κοστούμια: Άννα Χρυσοχέρα
Φωτισμοί: Βασίλης Αβραμάκος
Ερμηνεύουν: Αναστασία Γκολέμα(Στο ρόλο της Κούλας)

Ευγενική συμμετοχή: Ελένη Κρίτα, Μαίρη Σαουσοπούλου, Δέσποινα Ρεντούμη

Περιγραφή

Μια διαδραστική παράσταση όπου το γέλιο διαδέχεται  τη συγκίνηση, η κωμωδία το δράμα και το όνειρο την πραγματικότητα. Η «Κούλα του Βαγγέλη»  θα βρίσκεται  κάθε Σάββατο στο θέατρο Άβατον,απο 3/11,ωρα 9μμ, για να σας γνωρίσει και να σας αποκαλύψει το δικό σας μέλλον αν και το δικό της δεν κατάφερει να το μαντέψει ποτέ!

Περισσότερα

«Λένε ότι μερικά παιδιά ένιωσαν ελεύθερα μόνο όταν έχασαν τους γονείς τους.»

Η Κούλα του Βαγγέλη είναι η Μάνα κάθε οικογένειας,η Μάνα της γειτονιάς, η Μάνα της διπλανής πόρτας. Η πολίτισσα Κούλα, γνωστή ως «Ψυχολόγος του έρωτα» είναι προσκεκλημένη στην εκπομπή «Το Μέλλον μας ανήκει» για να ψάξει, μαζί με την παρουσιάστρια αλλά και το κοινό, ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόσωπο της ζωής της που έχει να το συναντήσει πολύ καιρό. Αφηγούμενη  το προσωπικό της δράμα, μας ενθουσιάζει με τη διόρασή της και μας διασκεδάζει με το ταλέντο της στη μελοντολογία!

Γραφιστικά - Μάριλυ Ιωακειμίδου
Φωτογράφιση - STUDIO MATH
Video/Montage - Κοσμάς Φιλιούσης

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εκπληκτική παράσταση. Η εναλλαγή των ρόλων της ηθοποιού και μεσα από την πολυσύνθετη προσωπικότητα την ανέδειξε την παράσταση σε ένα αριστούργημα. Μπράβο και πάλι. Ευχαριστώ Θέατρο ανία για την πρόσκληση!

  2. Η ΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ είναι μια παράσταση ευχαριστη με πολλά διαδραστικά στοιχεία με πολύ χιούμορ ακόμα και στα τραγικά σημεία της ζωής της ηρωίδας και καλή σκηνοθεσία.Αξιόλογη η ερμηνευτική προσπάθεια της κ. Γκολέμα με μια υπερβολή θα έλεγα στο διαδραστικό κομμάτι.Η ανάδειξη του κειμένου ικανοποιητική αλλά θεωρώ ότι υπήρχαν περαιτέρω δυνατότητες.Σας ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση.Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία!

  3. Πρωτότυπο, περάσαμε καλά το Σαββατόβραδο χάρη σε εσάς και τη διπλή πρόσκληση που μας προσφέρατε... Δεν περιμένεις το τέλος της ιστορίας, οπότε μέσω της ανατροπής, η παράσταση γίνεται ακόμα πιο ενδιαφέρουσα...