Η Μάσα και ο Αρκούδος

Αρχείο Παίχτηκε από 10/11/2018 έως 15/12/2018
στο Ράδιο Σίτυ (Θεσσαλονίκη)
Διάρκεια: 90' (με διάλειμμα)
Στίχοι: Βούλα Γιαγκάζογλου- Παπούδα
Διασκευή: Βούλα Γιαγκάζογλου- Παπούδα
Σκηνοθέτης: Ανδρονίκη Μαλακόζη
Σκηνογραφία: Γιάννης Γροϊδης
Κοστούμια: Ιφιγένεια Μανώλα
Φωτισμοί: Αλέξανδρος Κοϊδης
Χορογραφία: Χρήστος Μυλωνάς
Ερμηνεύουν: Αμαλία Ζαγοριανού, Δημήτρης Κουστολίδης, Έλενα Παντελίδου, Ανδρέας Παπαϊωάννου, Περικλής Σταύρου

Περιγραφή

Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία, η «Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης» «ανεβάζει» και πάλι την «Μάσα και τον Αρκούδο» στην σκηνή του Ράδιο Σίτυ.

Περισσότερα

Η θεατρική παράσταση που ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους βασίζεται στο ομώνυμο παραδοσιακό ρωσικό παραμύθι το οποίο προσκαλεί τους θεατές σε ένα μαγευτικό ταξίδι, γεμάτο σκανταλιές και μπερδέματα.

Η μικρή Μάσα, ένα κοριτσάκι με αστείρευτη ενέργεια και σπιρτάδα το σκάει από το σπίτι των παππούδων της θέλοντας να γνωρίσει τον κόσμο και να ζήσει νέες περιπέτειες. Στο δρόμο της, μέσα στο δάσος, πέφτει πάνω στο σπίτι ενός φιλήσυχου και καλοσυνάτου αρκούδου του οποίου η ηρεμία ανατρέπεται μέσω αυτής της αναπάντεχης συνάντησης!

Η μικρή Μάσα θα συναντήσει πολλούς κινδύνους καθώς ένα δάσος κρύβει πάντοτε παγίδες αλλά και πολλές εκπλήξεις. Θα γνωρίσει πολλούς φίλους που θα τους αγαπήσει αληθινά!

Το έργο «διδάσκει» την αξία της πραγματικής φιλίας, της ειλικρινούς αγάπης και της ελευθερίας αφού κανένας δεν μπορεί να είναι πραγματικά ευτυχισμένος αν δεν είναι ελεύθερος!

Ετοιμαστείτε να πάρετε μέρος σε ένα συναρπαστικό ταξίδι, γεμάτο γέλιο αλλά και σημαντικά μηνύματα μαζί με την Μάσα, τον Αρκούδο και την παρέα τους!

Μάσκες: Anna Wasiac
Κατασκευή σκηνικών: Στέφανος Σκυλάκης
Κατασκευή κοστουμιών: Μ.&Λ. Τζιουβάρα
Ήχος: Αλέξανδρος Κοϊδης
Video: Βαγγέλης Μολυβιάτης
Φωτογραφίες: Ηλίας Χουρζαμάνης
Δημόσιες Σχέσεις/ Επικοινωνία: Έφη Τσαμπάζη
Παραγωγή: www.paidikiskini.gr