Η Παράσταση Συνεχίζεται

Αρχείο Παίχτηκε από 19/12/2022 έως 20/12/2022
στο Εμπρός
Συγγραφέας: Ρικ Άμποτ
Σκηνοθέτης: Σκυνικοί
Ερμηνεύουν: Άλκηστη Λυρίτη, Βαγγέλης, Παυλίνα Καρλατήρα, ΑΛκίνοος, Διονύσης Λάρος, Θάνος Παππάς, Στέφανος Μιχαλάκης, Λίνα, Ζωή Παπανικολάου

Περιγραφή

 "Η Παράσταση Συνεχίζεται" του Ρικ Άμποτ (1928-1991) είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες που έχουν γραφτεί για το Θέατρο και τους ηθοποιούς.

Περισσότερα

Ο Ρικ Άμποτ, με ευφυή ευρήματα και σπαρταριστές σκηνές, αποκαλύπτει στα μάτια του θεατή, την αθέατη πλευρά του Θεάτρου.
Το έργο αναφέρεται στα παθήματα ενός θεατρικού θιάσου στην προσπάθειά του να ανεβάσει ένα αστυνομικό έργο εποχής, ενός «τραγικού» συγγραφέα που αναζητώντας το «τέλειο» αλλάζει συνεχώς το κείμενο.
Απρόβλεπτες καταστάσεις, αναπάντεχα περιστατικά, λάθη και παραλείψεις, δύο ώρες απόλυτου χάους και γελοιότητας!
Λίγα λόγια για εμάς:
Εμείς είμαστε οι "Σκυνικοί", μια νεοσύστατη αυτοδιαχειριζόμενη θεατρική ομάδα. Η πρωτοβουλία αυτή ξεκίνησε με την γνωριμία κάποιων ανθρώπων που αγαπούν το θέατρο εντός φοιτητικών θεατρικών ομάδων. Η ανάγκη μας για δημιουργία, τέχνη και έκφραση μας οδήγησε στην συγκρότηση ενος 10μελούς *προς το παρόν* θιάσου, που τώρα κιόλας δουλεύει την επόμενη παράσταση!
Η ομάδα μας, λοιπόν, έχει σκοπό να φέρει στον ελευθεριακό καλλιτεχνικό χώρο πολλά και διάφορα πρότζεκτς είτε με μορφή παραστάσεων είτε με μορφή σεμιναρίων… και ποιός ξέρει τι άλλο θα σκεφτούμε!

Φωτογραφίες