Η ψεύτρα

Διάρκεια: 40'
Κείμενο: JEAN COCTEAU
Σκηνοθέτης: Νίκος Τουλιάτος
Φωτισμοί: Μάριος Τσουμάρης
Ερμηνεύουν: Μιχαέλα Δάβιου
Παίζουν μουσική: Νίκος Τουλιάτος (κρουστά)

Περιγραφή

... και το σημαντικότερο όλων η υποκρισία. Ο Νίκος Τουλιάτος και η Μιχαέλα Δάβιου σε μία συνάντηση - συζήτηση περί αλήθειας και ψέματος. Ο καθένας με τη δική του εκδοχή, στη δική του γλώσσα, μας δίνει τη δική του ιστορία περί αλήθειας αλλά και περί ψέματος. Τί υπάρχει τελικά στη περίπτωση μας;

Περισσότερα

Υπάρχουν πάντα τέσσερις πλευρές σε κάθε ιστορία: η δική σου εκδοχή, η δική τους εκδοχή, η αλήθεια και αυτό που πραγματικά συνέβη.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ, 1712-1778, Γαλλοελβετός φιλόσοφος

 

Φωτογραφίες: Νεκτάριος Θεοδώρου

Λόγω περιορισμένων θέσεων απαραίτητη κράτηση.

Διαβεβαιώνουμε το κοινό μας ότι στο Πολυχώρο Πράξις, τηρούνται αυστηρά όλα τα νέα υγειονομικά μέτρα. Λειτουργούμε ως Αμιγής Χώρος. Οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού ή

[β] πιστοποιητικού νόσησης που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως εκατόν ογδόντα (180) ημέρες μετά από αυτόν.

Απαιτείται αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας, προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας .

Τα ανωτέρω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής του θεατή.

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών, δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) τελευταίου εικοσιτετράωρου, στην οποία προβαίνει είτε οποιοσδήποτε γονέας, ακόμα και μη έχων την επιμέλεια, είτε κηδεμόνας. Δεν απαιτείται φυσική παρουσία του γονέα ή κηδεμόνα.

Φωτογραφίες