Η τελευταία μαύρη γάτα

Αρχείο Παίχτηκε από 08/06/2022 έως 12/06/2022
στο Εμπρός
Συγγραφέας: Ευγένιος Τριβιζάς
Σκηνοθέτης: ομάδα ΘΟΕΜΠ
Ερμηνεύουν: Αζούρ Κ., Αθηνά Τ., Αλκίνοος Π., Αμαλία Μ., Βασιλική Μ., Γιώργος Δ., Δανάη Χ., Δημήτρης Φ., Διονύσης Μ., Ελεωνόρα Σ., Έλλη Λ., Εύη Γ., Ζωή Π., Μαρία Νεφέλη Κ., Μαριλένα Τ., Μελίτη Π., Μίλτος Λ., Μυρτώ Τ., Νικόλας Θ., Νίκος Κ., Ντόνι Σ., Πάνος Δ., Πάρης Σ., Ρωξάνη Κ., Σοφία Ε.

Περιγραφή

Εδώ και μια δεκαετία μια από τις σημαντικότερες λειτουργίες του ΕΜΠΡΟΣ είναι η φιλοξενία των φοιτητικών θεατρικών ομάδων από όλη τη χώρα. Η θεατρική ομάδα του ΕΜΠ παίρνει μέρος στην υπεράσπιση του Εμπρός όλα αυτά τα χρόνια.

Περισσότερα

Μια καλλιτεχνική μεταφορά του ομώνυμου έργου του Ευγένιου Τριβιζά έρχεται στη σκηνή του Εμπρός για να σας συνεπάρει χρησιμοποιώντας τις αποχρώσεις του άσπρου και του μαύρου. Η ΘΟΕΜΠ φέτος συνδυάζει ένα παραμύθι, ή μάλλον καλύτερα μια ιστορία, γεμάτη τραγούδια, πλάκες και χορούς με την ωμή ρεαλιστική πραγματικότητα, η οποία προκύπτει μέσα από μισαλλόδοξες συμπεριφορές σε κλειστόμυαλες κοινωνίες.
"Σας τα λέω όλα αυτά γιατί στο νησί μας οι γάτες ξεχνάνε, οι άνθρωποι ξεχνάνε και η τρέλα δεν θέλει και πολύ για να ξεκινήσει φτου ξανά και από την αρχή."
Λίγα λόγια για την ομάδα:
Η ΘΟΕΜΠ είναι μια αυτοδιαχειριζόμενη ανοιχτή θεατρική φοιτητική ομάδα που έχει 30 χρόνια δράσης και λειτουργεί με οριζόντιες δομές μεταξύ των μελών της. Δεν ανεχόμαστε οποιουδήποτε είδους παρεμβατική, προσβλητική συμπεριφορά ή διάκριση.

Φωτογραφίες