Η Βασίλισσα του χιονιού

Αρχείο Παίχτηκε από 24/01/2022 έως 30/01/2022
στο Ιντεάλ - Ideal
Διάρκεια: 70' χωρίς διάλειμμα
Στίχοι: Γιούλη Ηλιοπούλου
Συγγραφέας: Χανς Κρίστιαν Άντερσεν
Απόδοση: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνοθέτης: Γιούλη Ηλιοπούλου
Σκηνογραφία: Τζούλια Μάρκο
Κοστούμια: Τζούλια Μάρκο
Μουσική: Κρίστελ Καπερώνη (επιμέλεια)
Ερμηνεύουν: Μαριέτα Βασιλάκη, Νίκος Παπαδάκης, Μαρία Φραγγεδάκη, Νικόλας Μουρελάτος, Ειρήνη Μεσσήνη, Δέσποινα Χαριάτη, Πένυ Χαλκιά.

Περιγραφή

Η Βασίλισσα του Χιονιού επιστρέφει φέτος μετά τις συνεχείς sold out επιτυχίες που σημείωσε στο παρελθόν από το 2006 έως το 2014 .

Περισσότερα

5o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ

ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΟΥΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

🎄Παραμυθένια Χριστούγεννα 🎄

με τον Σκρούτζ , την Βασίλισσα του Χιονιού

και την Κοκκινοσκουφίτσα

Έναρξη του 5ου Φεστιβάλ παραμυθιού με τρία αγαπημένα παραμύθια από την παγκόσμια κλασσική παιδική λογοτεχνία για την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στον ιστορικό χώρο του Ιντεάλ.

Οι μικροί μας φίλοι θα ταξιδέψουν στη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τις περιπέτειες των αγαπημένων θρυλικών ηρώων του Ντίκενς , του Άντερσεν και των Αφών Γκρίμ.

Οι πολυσυζητημένες μεγάλες επιτυχίες σε θεατρική απόδοση και σκηνοθεσία της δημοφιλούς δημιουργού Γιούλης Ηλιοπούλου επιστρέφουν.

Η Βασίλισσα του Χιονιού επιστρέφει φέτος μετά τις συνεχείς sold out επιτυχίες που σημείωσε στο παρελθόν από το 2006 έως το 2014 .

Η Βασίλισσα του χιονιού θα παρουσιάζεται στις 15:00 μ. μ από τις 28/11/21 και κάθε Κυριακή έως 30/1/22

Προπώληση εισιτηρίων στο viva.gr

Η βασίλισσα του χιονιού αποφασίζει να κατακτήσει τον κόσμο, να παγώσει τον πλανήτη και να κυβερνήσει εκείνη ολόκληρη την Γη. Ένα μικρό κορίτσι η Γκέρντα έχει την τόλμη να αντισταθεί σε αυτό το κακόβουλο σχέδιο. Ξεκινάει ένα μακρύ ταξίδι, περνάει μέσα από τις εποχές του χρόνου, επιβιώνει στις κακουχίες, αντιστέκεται στις προκλήσεις και τελικά έχοντας οδηγό της την αγάπη, την καλοσύνη, το θάρρος, την εξυπνάδα και την επιμονή στον στόχο, καταφέρνει να σώσει από την καταστροφή τον πλανήτη Γη και εύχεται σε όλους μας:

«Καλό ταξίδι υπέροχοι άνθρωποι θυμηθείτε το σύμπαν είστε εσείς, ποτέ μην φοβηθείτε».

Ένα έργο μάθημα ζωής για όλους μας! Μην το Χάσετε!

Είδος: Για παιδιά και όλη την οικογένεια

Βοηθός σκηνοθέτη: Πένυ Χαλκιά
3d animation: Λάμπρος Σούνδιας
Ειδικές κατασκευές: Θοδωρής Τσιμπλάκης
Μαλλιά – make up: Νίκος Ζήσης
Δ/νση παραγωγής: Αντώνης Μαρκογιάννης
Παραγωγή: ΤΕΧΝΟΔΡΟΜΙΟ
Επικοινωνία: Κωνσταντίνος Πλατής

Πληροφορίες / Κρατήσεις για συλλόγους & σχολεία: Τηλ. 6937709958

Το θέατρο τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για τον COVID 19  για την ασφάλεια των θεατών.

Η παιδική μας σκηνή θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως κατά του COVID-19, ή έχουν νοήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.    Το προσωπικό του θεάτρου , είναι εμβολιασμένο κατά του COVID-19, στο σύνολό του. . Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test) και να δηλώνονται στο gov.gr

Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, καθώς και εγγράφου ταυτοπροσωπίας .

Η χρήση μη ιατρικής μάσκας είναι υποχρεωτική κατά την είσοδο-έξοδο στον χώρο και συστήνεται κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες

Βίντεο

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλησπέρα είδαμε την παράσταση.ηταν ωραία σχετικά σε κάποια σημεία βαρετή κ πρόχειρη μου φάνηκε.για μια οικογένεια που έπρεπε να δώσει 14ευρω το εισιτήριο ήταν αρκετό το ποσό.κατα τα άλλα μια παράσταση για ηλικίες μέχρι 6 χρονων