Υπηρέτης δύο αφεντάδων

Αρχείο Παίχτηκε από 05/02/2017 έως 09/04/2017
στο Αθηνά
Διασκευή: Τούλα Ζαχαριουδάκη
Σκηνοθέτης: Τούλα Ζαχαριουδάκη
Ερμηνεύουν: Μαρτίνος Παντελής, Γλυκού Αντιγόνη, Νέγρη Μαίρη, Ζέκης Μιχάλης
Στο ρόλο του υπηρέτη ο Κωνσταντίνος Τσιάκος και ο Αντώνης Τρίκης.

Περιγραφή

Τη φετινή περίοδο – και μετά την επιτυχημένη μεταφορά της θεατρικής παράστασης από τον θίασό μας του έργου Καρυοθραύστης - αποφασίσαμε να παρουσιάσουμε ένα ακόμη έργο το από στο κλασσικό ρεπερτόριο - μία εκπληκτική κ ω μ ω δ ί α καταστάσεων - και το οποίο είναι διασκευασμένο και προσαρμοσμένο στις σύγχρονες απαιτήσεις και είναι ο ¨Υ Π Η Ρ Ε Τ Η Σ Δ Υ Ο Α Φ Ε Ν Τ Α Δ Ω Ν¨ Του Κάρλο Γκολντόνι

Περισσότερα

-Ο Μολιέρος της Ιταλίας - όπως έχει χαρακτηριστεί ο συγγραφέας, σε αυτό το έργο το οποίο είναι το πιο αντιπροσωπευτικό της commedia del arte περιγράφει την Ί δ ι α   τ η   ζ ω ή ! με κυρίαρχο στοιχείο το γέλιο μας δείχνει ότι οι ασήμαντοι και οι ταπεινοί μπορούν να θριαμβεύσουν αρκεί να χρησιμοποιήσουν σωστά, τις δυνάμεις, την εξυπνάδα αλλά και την τόλμη τους !

Ο Υπηρέτης Τρουφαλδίνο, έχοντας τον κύριο ρόλο στο έργο αλλά και οι άλλοι χαρακτήρες -ήρωες- ξεπερνούν όλες τις δυσκολίες που τους τυχαίνουν, χάριν της υπομονής, επιμονής αλλά και της εκπληκτικής ευστροφίας τους, μέσα από πολλές περιπέτειες αλλά και ιδιαίτερα χιουμοριστικές καταστάσεις!!!

Στο τέλος όλοι δικαιώνονται και βρίσκουν την αγάπη και την ευτυχία!!! στέλνοντας το μήνυμα ότι Όποιος βάζει ευγενείς στόχους στη ζωή του βγαίνει πάντα νικητής και κερδισμένος….

Το Θέατρο Α Θ Η Ν Α  ένα από τα πλέον κεντρικά Αθηναϊκά θέατρα και διαθέτει αίθουσα χωρητικότητας 350 ατόμων καθώς επίσης άνετο και καλαίσθητο φουαγιέ.

 Το έργο, πλούσιο σε συναισθήματα, είναι ένα χαρούμενο παιχνίδι…… πλαισιωμένο με πολλή μουσική, χορό και τραγούδια ,έχει στόχο , να συναρπάσει τα παιδιά, να τα κάνει να διασκεδάσουν, να ονειρευτούν, να συγκινηθούν, να γελάσουν, να περάσουν όμορφα…

 Μουσική Επιμέλεια Μάνος Βενιέρης
Σκηνικά Παύλος Καρακασίδης
Χορογραφίες και Σπαθογραφίες Αλέξανδρος Χατζιάρας