Και πονηριά στο μάτι

Αρχείο Παίχτηκε από 10/12/2021 έως 15/01/2022
στο Ιανός
Ερμηνεύουν: Γιάννης Μπέζος (αφήγηση)
Τραγουδούν: Γιάννης Μπέζος, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Ντένια Στασινοπούλου
Παίζουν μουσική: Θοδωρής Οικονόμου (πιάνο)

Περιγραφή

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Γιάννης Μπέζος, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Ντένια Στασινοπούλου και Θοδωρής Οικονόμου παρουσιάζουν παραστάσεις με τίτλο «Και πονηριά στο μάτι». Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Αλέκο Σακελλάριο με αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατό του.

Περισσότερα

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ | «ΚΑΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ»

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΑΛΕΚΟ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟ: 30 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΕΖΟΣ | ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΝΤΑΝΤΑΜΗ

ΝΤΕΝΙΑ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ | ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και οι Γιάννης Μπέζος, Κωνσταντίνα Νταντάμη, Ντένια Στασινοπούλου και Θοδωρής Οικονόμου παρουσιάζουν παραστάσεις με τίτλο «Και πονηριά στο μάτι». Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Αλέκο Σακελλάριο με αφορμή τα 30 χρόνια από τον θάνατό του.

Επιμέλεια προγράμματος, αφήγηση, τραγούδι: Γιάννης Μπέζος

Λίγα λόγια για την εκδήλωση

Και πονηριά στο μάτι!

Υπάρχει μια κατηγορία ανθρώπων που προσπαθούν να συγκρατήσουν το χρόνο. Να μην αφήνουν ανεκμετάλλευτο ούτε δευτερόλεπτο. Δηλαδή, να χαρούν τη ζωή στο σύνολο της. Με τα πάνω και με τα κάτω της. Ο αρχηγός της ομάδας είναι ο Σακελλάριος. Ο τίτλος του αφιερώματος μας δεν είναι τυχαίος, «και πονηριά στο μάτι». Μια πονηριά που δεν έχει να κάνει με το βαθύ αίσθημα, αλλά με την καθημερινή συμπεριφορά που δείχνει έντονα την αγάπη για ζωή και κυρίως για παιχνίδι. Τη σοβαρότητα που επιστρατεύει το παιδί για να παίξει, όπως και τη φαντασία, έχει σαν οπλισμό ο Αλέκος Σακελλάριος, γι’ αυτό ριζώνει στις καρδιές μας και τα λόγια του γίνονται και δικά μας λόγια. Μας βάζει στο παιχνίδι του, αφού έτσι κι αλλιώς είμαστε κι εμείς έτοιμοι να μπούμε κι ας κάνουμε οτι δήθεν συνομιλούμε με τους ψαγμένους και μοντέρνους καιρούς μας.

Λόγω των υγειονομικών συνθηκών και τα ισχύοντα μέτρα η παρακολούθηση τους με φυσική παρουσία γίνεται υποχρεωτικά με ηλεκτρονική κράτηση στο ianos.gr. Η είσοδος στο χώρο εκδηλώσεων στο (Cafe IANOS) επιτρέπεται μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (έως 6 μήνες) και έλεγχο ταυτοπροσωπίας .

Μέγιστος αριθμός θεατών: 85 άτομα.

 

Link προκράτησης Παρ. 10/12: https://www.ianos.gr/ticket1_-_giannhs_mpezos_-_kai_ponhria_sto_mati_-_afierwma_ston_aleko_sakellario_-_10-12-ekd-002156

Link προκράτησης Παρ. 17/12: https://www.ianos.gr/ticket1_-_giannhs_mpezos_-_kai_ponhria_sto_mati_-_afierwma_ston_aleko_sakellario_-_17-12-ekd-002157

Για την είσοδο σας είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο ianos.gr ή στο ταμείο του βιβλιοπωλείου την ημέρα της εκδήλωσης και εφόσον υπάρχουν κενές θέσεις.

Link εκδήλωσης Παρ. 10/12: https://www.ianos.gr/events/giannhs_mpezos_-_kai_ponhria_sto_mati_-_afierwma_ston_aleko_sakellario_-_10-12/

Link εκδήλωσης Παρ. 17/12: https://www.ianos.gr/events/giannhs_mpezos_-_kai_ponhria_sto_mati_-_afierwma_ston_aleko_sakellario_-_17-12/

Μπορείτε να δείτε όλες τις εκδηλώσεις του ΙΑΝΟΥ στο Youtube Channel: https://www.youtube.com/c/ianos/featured

 

Φωτογραφίες

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. σε ευχαριστώ τόσο πολύ γιαυτη την όμορφη βραδιά, ηταν υπεροχα, νοσταλγικα, ταξιδεψαμε στο παρελθον, γελασαμε με τις ιστοριες και τις αφηγησεις του κ. Μπέζου, χαλαρωσαμε με τις ομορφες φωνες των κοροτσιων...!!!
    Thank u so much....

  2. Ξεχωριστή βραδιά η χθεσινή!!!
    Ο Μπέζος για άλλη μια φορά ξεδίπλωσε το καλλιτεχνικό του ταλέντο, ταξιδεύοντας μας σε περασμένους χρόνους, αλλά όχι ξεχασμένους, μέσα από τραγούδια και αφηγήσεις.
    Η ομάδα που τον πλαισιώνει εξαιρετική.
    Οι..... οικοδεσπότες του ΙΑΝΟΥ, ζεστοί και φιλικοί και άψογα οργανωμένοι.