Καιρός για ιστορίες

Αρχείο Παίχτηκε από 10/04/2022 έως 10/04/2022
στο Πόλις
Σκηνοθέτης: Σμαρούλα Παντελή
Μουσική: Βασίλης Καβουκίδης
Ερμηνεύουν: Δράκος Παναγιώτης, Σαμοθρακή Βικτώρια, Τσιακουμάκη Μαρίζα + Guest: Επιτρόπου Ειρήνη, Κτίστης Τριαντάφυλλος, Πουλούδη Νάνσυ

Περιγραφή

Το θέατρο playback είναι ένα διαδραστικό θεατρικό γεγονός, στο οποίο οι θεατές αφηγούνται τις δικές τους ιστορίες, τις οποίες οι ηθοποιοί ενσαρκώνουν στη σκηνή μέσα από αυτοσχεδιασμούς. Αποτελεί ένα είδος κοινωνικού θεάτρου, που δίνει φωνή στον απλό θεατή και δημιουργεί μια ατμόσφαιρα σύνδεσης, που σήμερα χρειαζόμαστε ίσως περισσότερο από ποτέ!

Περισσότερα

Η ομάδα Playback Nuevo ανεβάζει μετά από σχεδόν δυο χρόνια κλεισούρας και αυτοπεριορισμού, το έργο «ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ».

Ελάτε στην παράστασή μας για να νιώσετε τη συγκίνηση, που δημιουργούν οι δικές μας καθημερινές απλές ιστορίες.

Η ομάδα Playback Nuevo δίνει παραστάσεις τα τελευταία δώδεκα χρόνια σε θέατρα, εκπαιδευτικά ιδρύματα, κοινωνικές δομές, επιχειρήσεις και οργανισμούς με στόχο να φέρει κοντά τους ανθρώπους και να τους βγάλει από τον παθητικό ρόλο του θεατή, μεταμορφώνοντάς τους σε δημιουργούς.

Στόχος είναι η δημιουργία ενός βήματος πολιτισμού στα βόρεια προάστια, όπου καταξιωμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν το έργο τους με γνώμονα την ποιότητα και την αισθητική.

Το «Πόλις» φιλοξενεί πολιτιστικά δρώμενα που μας αφορούν: δρώμενα με περιεχόμενο.

Περισσότερες Πληροφορίες
https://polis.edu.gr/article/4439

Ο Πολυχώρος Πόλις εφαρμόζει όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας από την Covid-19.
*** Οι εσωτερικοί χώροι του Πόλις (Stage και Αμφιθέατρο), λειτουργούν ως «αμιγείς» χώροι για εμβολιασμένους και νοσήσαντες, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις. Για θεατές άνω των 18 ετών, η είσοδός σας, θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη έγκυρου Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικού Νόσησης.​
*** Ο εξωτερικός χώρος του Πόλις, με θέρμανση και όμορφα διαμορφωμένος, λειτουργεί ως μεικτός χώρος. Για θεατές άνω των 18 ετών, η είσοδός σας, θα γίνεται με την επίδειξη έγκυρου Πιστοποιητικού Εμβολιασμού ή Πιστοποιητικού Νόσησης, ή Rapid Test (τελευταίου 24ώρου) ή PCR (τελευταίου 48ώρου), 
*** Για παιδιά και εφήβους από 4 έως 17 ετών, απαιτείται η δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου. 
***Είσοδος με αστυνομική ταυτότητα ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας προκειμένου να διενεργείται έλεγχος ταυτοπροσωπίας.
***Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική (υψηλής αναπνευστικής προστασίας FFP2 ή N95 ή εναλλακτικά διπλή μάσκα, χειρουργική και υφασμάτινη), καθώς και η τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση, όσο και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες