Κάτι…λύπη

Αρχείο Παίχτηκε από 08/02/2019 έως 08/03/2019
στο Αλκμήνη
Διάρκεια: 60’  (χωρίς διάλειμμα)
Συγγραφέας: Βάσια Αργέντη
Σκηνοθέτης: Βάσια Αργέντη
Σκηνογραφία: Βάσια Αργέντη
Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης
Μουσική: Ανδρέας Καρανίκας
Ερμηνεύουν: Γιάννης Χαντέλης

Περιγραφή

Ο βραβευμένος με τιμητική διάκριση Γιάννης Χαντέλης για την ερμηνεία του στον μονόλογο «Κάτι λύπη» της Βάσιας Αργέντη, έρχεται για 6 μόνο παραστάσεις στο Θέατρο Αλκμήνη κάθε Παρασκευή  από 1 Φεβρουαρίου στις 19:00.

Περισσότερα


Υπόθεση

Ένας άνδρας. Ένας νέος άνδρας που ενηλικιώθηκε βίαια και γέρασε απότομα. Ακροβατεί μεταξύ της πραγματικότητας και της δυνητικής πραγματικότητας. Μέσα του πάλλονται δύο κόσμοι: το παρελθόν και το παρόν. Θέλει να αλλάξει, να διορθώσει και να διορθωθεί. Επιθυμεί να ασκήσει εκείνος πρωτοβουλία στον εαυτό του  και στον ρου της ζωής του και όχι η αυτόβουλη ειμαρμένη.

Ο βασικός άξονας της όλης του ζωής; Η μοναξιά.

Ένας μονόλογος για όλα εκείνα που μας λείπουν και μας λυπούν την ίδια στιγμή. Για όλα εκείνα που χάνουμε μες στο χρόνο, για την αυτογνωσία, την αυτοκριτική, το θάρρος, τις αλλαγές που δεν επιδιώξαμε, τις συγγνώμες και τα σ’αγαπώ που δεν ειπώθηκαν , «όπως» και «όταν»  ως όφειλαν.

Σκηνικά: Art In Art
Παραγωγή: Art In Art
Επικοινωνία: Άντζυ Νομικού (A-priori)

H Art In Art έχει και την θεατρική παράσταση ΝΟΥΡΑ ..ένα πένθιμο μπλουζ, κάθε Κυριακή στο θέατρο ΑΛΚΜΗΝΗ , αν  επιλέξετε να δείτε και τις 2 παραγωγές τότε το εισιτήριο διαμορφώνεται στα 18€ και για τα 2 έργα

Φωτογραφίες

1 ΣΧΟΛΙΟ