Οι κούκλες μου, οι φιόγκοι μου, τα τακούνια μου

Αρχείο Παίχτηκε από 24/11/2017 έως 01/04/2018
στο Studio Κυψέλης
Διάρκεια: 90' χωρίς διάλειμμα
Συγγραφέας: Γιώργος Βασιλειάδης
Σκηνοθέτης: Γιώργος Βασιλειάδης
Σκηνογραφία: Γιοβάνα Πρασίνου – Έυη Καραγιάννη.
Κοστούμια: Γιοβάνα Πρασίνου – Έυη Καραγιάννη.
Φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός
Χορογραφία: Άννα Μαρία Διαλιάνη
Ερμηνεύουν: Έυη Καραγιάννη,Τάκης Κτενάς
Τραγουδούν: Πέτρος Μπεράτης
Παίζουν μουσική: Πέτρος Μπεράτης (Πιάνο)

Περιγραφή

Πρόκειται για ένα βιωματικό έργο της πρωταγωνίστριας με θέμα τον έρωτα, την καταπίεση, ουσιαστικά τον ρόλο της ως γυναίκα και την τελική κατάληξη στην τελευταία αγκαλιά της ζωής της. Ένα έργο με δύο πρόσωπα, έναν άντρα και μία γυναίκα, πλημμυρισμένο
από ζωντανή μουσική και τραγούδια.

Περισσότερα

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μια εξαιρετικά τρυφερή και ατμοσφαιρική παράσταση, μια κατάθεση ψυχής της κυρίας Εύης Καραγιάννη που συγκινεί που προβληματίζει, αφυπνίζει και σε αφήνει με μια γλυκιά αισιοδοξη νότα στο τέλος του έργου. Ολο το έργο ειναι σωστά δομημένο με τις σιωπές του, που θέλουν να δειξουν τις αλλαγες συμπεριφορας, νοοτροπίας αλλα και το πέρασμα του χρόνου. Οι ηθοποιοι δεν ειχαν καμία υπερβολή στο παιξιμο τους, η φωνή της ηθοποιού ηρεμούσε, ο μουσικός εξαιρετικός στο πιάνο!!! Στη σκηνή της αρρωστιας η πρωταγωνιστρια ειναι συγκλονιστική χωρις να γινεται δραματική.Μας αρεσε η σκέψη, η φιλοσοφία και η αισιοδοξία που αφήνει στο τέλος!!! Ενα εργο που πρεπει να το δουν ολες οι γυναικες γιατι θα βρουν εστω ενα κομματι να ταυτιστουν μαζι του!!!

  2. Η παράσταση "Οι κούκλες μου, οι φιόγκοι μου, τα τακούνια μου" ηταν βιωματικη κ' διδακτικη. Ακουγαμε την πορεια της ζωης ενος ανθρωπου και προβληματιστηκαμε. Πολυ ωραιο το πιανο, ο φωτισμος ιδιαιτερος, πολυχρωμος κ' χαρουμενος. Το ισογειο του θεατρου ειναι ενα πραγματικο στολιδι.