Λύκαινες

από 07/10
Συγγραφέας: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθέτης: Ιωάννης Κλειδέρης
Ερμηνεύουν: Ανδρονίκη Πολύζου, Γιούλη Παπανελοπούλου, Κωνσταντίνα Χαρμαλιά, Αγγελική Μαραθιά, Γιάννης Τζίτζης

Περιγραφή

Η νέα παραγωγή της Θεατρικής Εταιρείας Replica σε κείμενο Ανδρέα Αριστοτέλους και σκηνοθεσία Ιωάννη Κλειδέρη έρχεται κάθε Πέμπτη στο ProjectR στην Καλλιθέα. Το έργο παρουσιάζεται για πρώτη φορά.

Περισσότερα

Δύο παράλληλες ιστορίες επί σκηνής. Γυναίκες αποφασισμένες να πάρουν την ζωή στα χέρια τους. Γυναίκες που θέλουν να αλλάξουν τη ρότα τους…με λάθος τρόπο. Η εμμονή κυλά στο αίμα των ηρώων. Το πένθος, ο έρωτας, η εκδίκηση είναι όσα βιώνουν. Στην πρώτη ιστορία, δυο γυναίκες μετά την κηδεία της μητέρας τους, ζουν ξεχωριστά το πένθος και προσπαθούν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή έχοντας ήδη μια απώλεια. Ενώ στην δεύτερη ιστορία, κυριαρχεί ο απαγορευμένος έρωτας και η διεκδίκηση του. Τα ζωώδη ένστικτα ξυπνούν και γεννιούνται οι λύκαινες.

Βοηθός σκηνοθέτη: Μαρία Σωτηρία Τζαμαλή

Αφίσα- Τρέιλερ: Αγάπη Καλογιάννη Μακιγιάζ: Άννα Καρβελά 

Είσοδος μόνο για εμβολιασμένους ή με πιστοποιητικό νόσησης

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πότε & Πού

ProjectR - Bar

από 07/10
Αλεξάνδρου Πάντου 10 και Λαγουμιτζή 32, Καλλιθέα
Τηλ: 2111110055

Εισιτήρια: €10 (γενική είσοδος)
Πληροφορίες: 2111110055

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π 21:00
Π
Σ
Κ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ωραία παράσταση από όλες τις απόψεις. Τόσο από σκηνοθετική άποψη με τον τρόπο που εναλλάσσονται και αλληλεπιδρούν οι ιστορίες μεταξύ τους, ‘όσο και από την πλευρά των ερμηνειών των ηθοποιών. Εξαιρετική ήταν και η «μουσικής» επένδυσης. Μόνο μελανό σημείο της όλης παράστασης είναι ότι η στιγμή της κορύφωσης είναι ορατή μόνο από τους θεατές που βρίσκονται στις μπροστινές θέσεις (λόγω της διάταξης και του είδους του «θεάτρου»). Ευτυχώς και μόνο το ηχητικό ερέθισμα από αυτές τις δράσεις ήταν αρκετό.