Μαζί σου

Αρχείο Παίχτηκε από 16/06/2022 έως 29/09/2022
στο
Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Σκηνοθέτης: Ανδρέας Αριστοτέλους
Φωτισμοί: Γιάννης Κλειδέρης
Ερμηνεύουν: Ανδρέας Αριστοτέλους

Περιγραφή

Ένα μουσικοθεατρικό αφιέρωμα. Η πορεία μιας σχέση από το άλφα μέχρι το ωμέγα. Η ιστορία ενός μοναχικού ανθρώπου που γνωρίζει για πρώτη φορά τον έρωτα. Και η ιστορία του γεμίζουν αγαπημένα τραγούδια!

Περισσότερα

Από την αρχή μέχρι το τέλος μιας σχέσης.

Όλα ξεκινάνε εκείνο το πρώτο πρωινό, που ξυπνάς και εύχεσαι κάθε πρωί να ξημερώνει αυτό το πρώτο πρωινό αγκαλιά. Η ολοκλήρωση ενός έρωτα που αρχίζει με το «μαζί» και τελειώνει με το «μόνος».

Φώτα- Ήχος: Γιάννης Κλειδέρης

Βινεοπροβολές-  Σωτηρία Μαρία Τζαμαλή

Φωτογραφία: Χρήστος Χριστοδούλου

Αφίσα: Αγάπη Καλογιάννη

Φωτογραφίες

Βίντεο

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πολύ ωραία επιλογή τραγουδιών και ερμηνεία από τον ηθοποιό, αλλά και τα διάφορα εφέ στη σκηνή του πολύ φιλοξενου χώρου. Θα έλεγα ότι είναι περισσότερο μια μουσική, παρά θεατρική παράσταση. Το ευχαριστηθηκαμε πολύ.

  2. Ενδιαφέρουσα βραδιά σε έναν όμορφο και φιλόξενο χώρο.

    Αν μιλάμε για θεατρική παράσταση, είχε πολύ μικρή διάρκεια και είχε χαθεί η ισορροπία ανάμεσα στο λίγο κείμενο (με ρομαντισμό και ωραίες εικόνες αλλά χωρίς ιδιαίτερη πλοκή και δράση) και στην πολλή μουσική (ωραία επιλογή τραγουδιών και ωραία επένδυση).

    Ο ηθοποιός μας εντυπωσίασε με τη ζωντάνια του και το υποκριτικό του ταλέντο, αλλά όχι με τις ερμηνείες των ιδιαίτερα απαιτητικών τραγουδιών.

    Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπειρία.

  3. Ευχαριστούμε για τις προσκλήσεις αρχικά! Όσον αφορά την παράσταση ήταν ευχάριστη. Ωραίες επιλογές των τραγουδιών και επίσης οι φάσεις της σχέσης που περιέγραφε ο ήρωας είναι κάτι που πολλοί έχουμε βιώσει ή έχουμε ακούσει άλλους να λένε πως έχουν βιώσει. Παρόλα αυτά γίνονται μια αναφορές στο bullying που έχει ζήσει ο πρωταγωνιστής για να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του αλλά γίνεται με έναν όχι και τόσο πετυχημένο τρόπο.