Με δύναμη από την Κηφισιά

Αρχείο Παίχτηκε από 31/10/2022 έως 30/11/2022
στο Θέατρο "Τ" (Θεσσαλονίκη)
Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Δημήτρης Κεχαΐδης – Ελένη Χαβιαρά
Σκηνοθέτης: Γιάννης Μαυρόπουλος
Σκηνογραφία: Εύα Σουγιουλτζή
Κοστούμια: Εύα Σουγιουλτζή
Φωτισμοί: Γιώργος Μιχαλάκος
Μουσική: Μάριος Αποστολακούλης
Κίνηση: Μαριάνθη Ψωματάκη
Ερμηνεύουν: Στέλλα Νικολαΐδου (Αλέκα), Σοφία Ταγταλενίδου (Φωτεινή), Μελίνα Ταχτσίδου (Ηλέκτρα), Δόμνα Χουρναζίδου (Μάρω)

Περιγραφή

Τρεις ώριμες γυναίκες, που αγωνίζονται να απαγκιστρωθούν από τους άντρες της ζωής τους και μια νεαρή αφηγήτρια, που πιστεύει πως δεν θα γεράσει ποτέ. Η Αλέκα, η Φωτεινή, η Μάρω και η Ηλέκτρα μας μεταφέρουν στην Κηφισιά του 1995 και μας παρασύρουν σε ένα ρυθμικό παραλήρημα, που ισορροπεί ανάμεσα στη γλύκα και την πίκρα, το πραγματικό και το φανταστικό, το χιούμορ και την απόγνωση μπροστά σε έναν από τους μεγαλύτερους φόβους του ανθρώπου: τη μοναξιά. Μπορεί ένα ταξίδι στην εξωτική Ταϊλάνδη να απαλλάξει τις τέσσερις γυναίκες από τις νευρώσεις τους και να τις απελευθερώσει από τις εξαρτήσεις της ζωής τους; Είναι αργά για βρουν, επιτέλους, τον εαυτό τους;

Περισσότερα

Το «Με δύναμη από την Κηφισιά» των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά, ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα έργα της νεοελληνικής δραματουργίας, ανεβαίνει από τις 31 Οκτωβρίου στο Θέατρο Τ, σε μια παράσταση με καταιγιστικό ρυθμό και πολύ χιούμορ, που απεικονίζει τις προσπάθειες τεσσάρων γυναικών να βγουν από τα συναισθηματικά τους αδιέξοδα. Πρόκειται για την πρώτη παράσταση της νέας ομάδας θεάτρου Drama Queens, την οποία σκηνοθετεί ο Γιάννης Μαυρόπουλος.

Φωτογραφίες: Λευτέρης Τσινάρης

Trailer: Άγγελος Χαραλάμπους

Colorist: Δημήτρης Μανουσιάκης, Frenel Post Lab

Σχεδιασμός αφίσας: Διαφημιστική εταιρεία Pilides

Επικοινωνία: Λία Κεσοπούλου

Social media: Ανθούλα Αηδώνη

Παραγωγή: Εταιρεία Θεάτρου MONKS

Parking: Ιδιωτικός χώρος parking ακριβώς δίπλα από το Θέατρο Τ. Τιμές: 3€ η πρώτη ώρα | +1€ για κάθε επόμενη ώρα

Σας ενδιαφέρει: Με την επίδειξη του εισιτηρίου σας, έχετε 10% έκπτωση στο ουζερί «Το Πλατανάκι» ακριβώς απέναντι από το Θέατρο Τ.

Φωτογραφίες

Βίντεο