Μια νύχτα στο Παρίσι

Αρχείο Παίχτηκε από 17/11/2017 έως 26/01/2018
στο Εργοτάξιον
Διάρκεια: 100'
Σκηνοθέτης: Μεράβογλου Έφη
Μουσική: Μεράβογλου Έφη (επιμέλεια)
Ερμηνεύουν: Λευτέρης Καλανδράνης, Άνια Καστρινάκη, Κωνσταντίνα Βάρδα και ο Βασίλης Ντόντος

Περιγραφή

Η παράσταση ''Μια νύχτα στο Παρίσι'' είναι διασκευή του έργου <<Ιδιωτικές ζωές>> του Νόελ Κάουαρντ. Μια επίκαιρη κωμωδία με έντονες αποχρώσεις, κορυφώσεις , ένα κουαρτέτο τρελό, που έρχεται να μας υπενθυμίσει για άλλη μια φορά πόσο απρόβλεπτος και παλαβός είναι ο έρωτας! 4 ήρωες φέρνουν τα πάνω κάτω! Το ταξίδι αυτό τους επιφυλλάσει  κωμικοτραγικές καταστάσεις που όλοι λίγο πολύ έχουμε ζήσει!

Περισσότερα

Το έργο μας ταξιδεύει στην Πόλη του Φωτός όπου 2 ζευγάρια ο Βίκτορ, η Αμάντα, ο Έλιοτ και η Σίμπιλ έχουν μόλις φτάσει για ταξίδι του Μέλιτος. Τα πράγματα ανατρέπονται όταν πέφτουν κυριολεκτικά ο ένας πάνω στον άλλο, διότι για κάποιους, αυτό το ταξίδι του Μέλιτος δεν είναι το πρώτο! Μία ρομαντική κωμωδία γεμάτη κωμικοτραγικές αλλά και ρομαντικές καταστάσεις έρχεται να μας αποδείξει πόσο ανεξέλεγκτος και τρελός είναι ο έρωτας!

Φωτογραφίες/ Χειρισμός ήχου & φωτισμών: Αριστέα Ανύση
Σχεδιασμός αφίσας: Δημήτρης Σεμιτέκολο

Fb Page: https://www.facebook.com/mianixtastoparisi/

 

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ. ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΥ ΕΝΟΙΩΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΧΑΝΑΝΕ ΣΕ ΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΣΑΦΕΣ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ. ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

  2. Πάρα πολύ ωραία και ευχάριστη παράσταση,δε βαρέθηκα ούτε στιγμή.Οι ηθοποιοί εξαιρετικοί και πάρα πολύ πειστικοί στον ρόλο τους.Επιπλέον,ωραία σκηνικά και ευφυές που οι ζωές και των δύο ζευγαριών παίζονταν παράλληλα.Θα την ξαναέβλεπα άνετα.Ευχαριστώ ΘΕΑΤΡΟΜΑΝΙΑ.