Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας

από 27/03 έως 22/05
Κείμενο: Καλλιόπη Παπαδάκη
Στίχοι: Καλλιόπη Παπαδάκη
Σκηνοθέτης: Παυλίνα Χαρέλα
Σκηνογραφία: Λορέντζο Μπελλέλι
Κοστούμια: Moda System
Φωτισμοί: Ανέστης Ατακτίδης
Μουσική: Γιώργος Τζιαφέττας
Χορογραφία: Ελένη Χρυσομάλλη
Ερμηνεύουν: Χρήστος Γκουτσίδης, Αναστασία Ευσταθόπουλου, Μάριος Ζαρδαβάς, Λένα Μισχοπούλου, Χρυσούλα Μπουγιουκλή

Περιγραφή

Η επίσημη θεατρική παράσταση που ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους στο Θέατρο Φαργκάνη Art στη Θεσσαλονίκη. Βασισμένη στις ομώνυμες βραβευμένες ιστορίες.

Περισσότερα

Οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, οι Μικροί Κύριοι και οι Μικρές Κυρίες έγιναν θεατρική παράσταση!

Πρόκειται για την επίσημη θεατρική παράσταση των Μικρών Κυρίων στην Ελλάδα, μια παραγωγή του Θεάτρου Σοφούλη, που ενθουσίασε τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους τώρα στο Θέατρο ΦΑΡΓΚΑΝΗ Art.

Γενιές ολόκληρες έχουν διασκεδάσει αλλά και διδαχθεί με τους πολύχρωμους Μικρούς Κυρίους και τις υπέροχες Μικρές Κυρίες!

Η παράσταση "Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας" προάγει την ευγένεια και την ενσυναίσθηση με διασκεδαστικό τρόπο, μέσα από τις ιστορίες των διάσημων ηρώων.

Η σειρά "Μικροί κύριοι – Μικρές Κυρίες" από το 1971 είναι σε παγκόσμιο επίπεδο μία από τις διασημότερες και πιο δημοφιλείς σειρές παιδικών βιβλίων, έχει γίνει τηλεοπτική εκπομπή, έγινε μουσειακή έκθεση στο Παρίσι ενώ αναμένεται και η ομώνυμη ταινία.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η μικρή Σοφία είναι πολύ λυπημένη σήμερα. Είχε μια δύσκολη μέρα στο σχολείο. Μιλάει πολύ και δεν χαμογελά ποτέ και γι' αυτό δεν έχει καθόλου φίλους. Ξαφνικά η κυρία Άμπρα Κατάμπρα εμφανίζεται και με τη βοήθεια των φίλων της, του κυρίου Κατσούφη, της κυρίας Γελαστούλας, του κυρίου Πολυλογά, του Κυρίου Δυνατού αλλά και των παιδιών που παρακολουθούν την παράσταση θα τη βοηθήσει να βρει και πάλι τη χαρά με τη δύναμη της φιλίας!

"Μικροί Κύριοι - Μικρές Κυρίες: Η δύναμη της φιλίας" μια διαδραστική θεατρική παράσταση, με εντυπωσιακά κοστούμια και τραγούδια, όπου τα παιδιά συμμετέχουν, γελάνε, χαίρονται, τραγουδούν, χορεύουν και μαθαίνουν για τη δύναμη της φιλίας και τις αξίες της ζωής.

Συντελεστές:

Κατασκευές Μασκότ: Ανεμοσκορπίσματα

Ειδικές κατασκευές: Πένη Δάνη 

Παραγωγή: Καλλιτεχνική Εταιρεία Θεάτρου

Η επίσημη θεατρική παράσταση Μικροί κύριοι - Μικρές κυριές "Η δύναμη της φιλίας" συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Φαργκάνη Art.

ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΜΟΝΟ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ

Μην τη  χάσετε.

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Φαργκάνη - Κινηματοθέατρο (Θεσσαλονίκη)

από 27/03 έως 22/05
Αγίου Παντελεήμωνος 10, Θεσσαλονίκη 54635.
Τηλ: 2310-960063

Εισιτήρια: 10€
Πληροφορίες: 2310 208007 και 6987 089 778
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/mikrii-kyriii-mikres-kyries/

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ 11:30