Μίλτος Πασχαλίδης Live

Τραγουδούν: Μίλτος Πασχαλίδης
Τραγουδούν & παιζουν μουσικό όργανο: Μίλτος Πασχαλίδης(ακουστική κιθάρα, φωνή), Θύμιος Παπαδόπουλος(πνευστά), Πάρις Περυσινάκης(λύρα, μαντολίνο), Γιαννης Μπελώνης(πιάνο)

Περιγραφή

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, από τους πλέον δημιουργικούς τραγουδοποιούς της εποχής μας, με πλούσια και συνεχή προσωπική δισκογραφία, 14 πετυχημένους δίσκους και πολλές σημαντικές συνεργασίες, έρχεται στο CT Garden Festival, με ταξιδιάρικη διάθεση και πλοηγό την επικοινωνιακή του  αμεσότητα.

Περισσότερα

CT GARDEN FESTIVAL

by Christmas Theater

«Ο γύρος του κόσμου με ελληνικά τραγούδια»

‘‘Με διαβατάρικα πουλιά …’’

Μίλτος Πασχαλίδης

Ευαίσθητος, εκρηκτικός και αυθόρμητος, μα κυρίως χαρισματικός τραγουδοποιός, με 26 χρόνια πορείας, μεγάλες συναυλίες και πολλά αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια, ο Μίλτος Πασχαλίδης, μάς προσκαλεί σ' ένα δυναμικό και ταυτόχρονα μελωδικό μουσικό ταξίδι. 

Κάθε σταθμός της ως τώρα πορείας του, έχει τη δική του ξεχωριστή αξία για το πολυπληθές κοινό του. Το σύνολο των ηχογραφήσεων του, δείχνει το εύρος των μουσικών  πηγών του, αλλά ταυτόχρονα, καθορίζει από τις πρώτες νότες, το στίγμα της χαρακτηριστικής ταυτότητάς του. 

Στον Μίλτο Πασχαλίδη, περισσεύει η ροκ διάθεση: την τέχνη του ως τραγουδοποιού, υποστηρίζει με τον καλύτερο τρόπο, η ολοκληρωμένη φωνή του. 

Ας απολαύσουμε  αυτό το ραντεβού, γεμάτο τραγούδια με αρχή, μέση και τέλος. Όλα τα αγαπημένα του Μίλτου και  – όπως πάντα- με πολλά στοιχεία αυτοσχεδιασμού, εκπλήξεις και αυθορμητισμό. Και φυσικά με πολλά τραγούδια που σαν... διαβατάρικα πουλιά θα μας ταξιδέψουν σε όλον τον κόσμο.

Φωτογραφίες