Μην Έρθεις Απόψε

Αρχείο Παίχτηκε από 06/02/2017 έως 10/04/2017
στο Το Μπαράκι της Διδότου
Διάρκεια: 70’
Συγγραφέας: Νιόβη Ιωάννου
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Βαρβαρήγος
Ερμηνεύουν: Κατερίνα Γκατζόγια

Περιγραφή

Η Ζανέτ, μια γυναίκα 45 ετών με ψυχωτική συμπεριφορά, βρίσκεται κλεισμένη σε μία μικρή σοφίτα στη Μονμάρτρη, μέσα σε μια αφόρητη και ακραία μοναξιά.
Όλος ο κόσμος της αυτό το μικρό διαμέρισμα.

Περισσότερα

Ζει μόνη, ζωντανεύοντας σταθμούς της ζωής της με όσα δύσκολα γεγονότα βίωσε από τις βίαιες, ατυχείς και προδοτικές συμπεριφορές των ανθρώπων που αγάπησε. Οικογένεια, τραυματικές εμπειρίες της παιδικής ηλικίας, έρωτες παράφοροι, λάθη και πάθη ζωντανεύουν μέσα από ένα ψυχολογικό δράμα που καταδεικνύει τη συμπεριφορά ανθρώπων που βιώνουν την απόλυτη ψυχική αποξένωση.

Αναπολήσεις και φαντασιώσεις ενός παρελθόντα χρόνου όμως παρόντα στα υπαρξιακά ζητήματα, ξεσπούν μέσα από ένα κείμενο με αφοπλιστικό ρεαλισμό.

Μουσική - φωτισμός: Νίκος Επίσκοπος

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ευχαριστώ πολύ την Θεατρομάνια για την διπλή πρόσκληση!! ο χώρος πολύ ζεστός εκεί στο μπαράκι στα συν!! Πολύ δυνατό ποιητικό κείμενο από την συγγραφέα, με ωραίες πινελιές ρεαλισμού κι απόκοσμου ονείρου, σε μια αναμεταξύ τους τραμπάλα που δεν υπήρχε νικητής ή ηττημένος.
    Η ηθοποιός αρκετά δυνατή, μεστή μας έβαλε άμεσα στην ψυχοσύνθεση της γυναίκας με την ψυχωτική συμπεριφορά. Ανταποκρίθηκε με σθένος και τόλμη στις απαιτήσεις του κειμένου.
    Αξίζει να σας βγάλει εκεί ο δρόμος σας, τροφή για σκέψη και συναίσθημα!!