266

Μπομπονιέρα (ή πως έλυσα τα θέματα μου)

Αρχείο Παίχτηκε από 16/12/2019 έως 07/04/2020
στο Vault
Ερμηνεύουν: Κατερίνα Γεωργάκη, Τάσος Δέδες, Βασίλης Τσιγκριστάρης

Περιγραφή

Το 2ο θεατρικό έργο του Βασίλη Τσιγκριστάρη, σε σκηνοθεσία Μάνου Κανναβού, είναι μία σύγχρονη ελληνική κωμωδία που με οδηγό το χιούμορ πραγματεύεται τα εμπόδια των ανθρώπων να διεκδικήσουν και να διατηρήσουν ερωτικές σχέσεις.

Περισσότερα

Η Χριστίνα σε μία κρίση πανικού εγκαταλείπει τη δεξίωση του γάμου της για να βρει καταφύγιο σε μία ταράτσα, την ακολουθεί ο καλύτερος της φίλος που προσπαθεί να σώσει την κατάσταση. Εκεί συναντoύν έναν άγνωστο, ο οποίος δεν θέλει για κανέναν λόγο να τους αποκαλύψει γιατί βρίσκεται εκεί. Όταν ανακαλύψουν ότι δεν υπάρχει τρόπος διαφυγής ο φόβος, η καχυποψία και η απόγνωσή τους θα αρχίσουν να αναδύονται. Μέσα απο συμπτώσεις και αποκαλύψεις έρχονται αντιμέτωποι με κωμικοτραγικές καταστάσεις που θ΄αλλάξουν την πορεία της ζωής τους για πάντα. Μαζί θα εντοπίσουν και θα αναγνωρίσουν τους φόβους που τους καθιστούν ανίκανους ν’ αγαπήσουν, ν’ αγαπήθουν , να αισθανθούν ελέυθεροι και επιτυχημένοι. Ίσως αυτοί οι τρεις ασυνήθιστα διαφορετικοί άνθρωποι δεν έχουν βρεθεί και τόσο τυχαία σε αυτή την ταράτσα...

Φωτογραφίες

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φρέσκια, κοινωνική, με πολλά μηνύματα, νεανική κωμωδία, που απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες. Υπέροχες ερμηνείες, ωραία σκηνοθεσία και καλογραμμένο κείμενο.
    Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές!
    Σπεύσατε......