Νυχιάνγκ

Αρχείο Παίχτηκε από 27/10/2022 έως 06/01/2023
στο Πορεία
Διάρκεια: 70' χωρίς διάλειμμα
Συγγραφέας: Ευαγγελία Γατσωτή
Σκηνοθέτης: Δημήτρης Τάρλοου
Σκηνογραφία: Θάλεια Μέλισσα
Κοστούμια: Αλέξανδρος Γαρνάβος
Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου
Μουσική: Κατερίνα Πολέμη
Κίνηση: Κορίνα Κόκκαλη
Ερμηνεύουν: Αλεξία Καλτσίκη, Θάλεια Σταματέλου

Περιγραφή

Πρόγραμμα παραστάσεων του Νυχιάνγκ, όπως διαμορφώνεται για την περίοδο των γιορτών:

Κυριακή 25/12, 18:00

Τρίτη 27/12, 18:00

Παρασκευή 30/12, 18:00

Τρίτη 03/01, 18;00

Παρασκευή 06/01, 18:00

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τη σεζόν που μας πέρασε και τις εξαιρετικές κριτικές που έλαβε, επανέρχεται για 10 μόνο παραστάσεις η «σκοτεινή» κωμωδία Νυχιάνγκ. Το έργο που έγραψε η 20χρονη Ευαγγελία Γατσωτή στο πλαίσιο της Σχολής Πυροδότησης Θεατρικής Γραφής του θεάτρου Πορεία, παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου. Τους δύο ρόλους του έργου ενσαρκώνουν οι Αλεξία Καλτσίκη και Θάλεια Σταματέλου, σε ένα δίδυμο που προκάλεσε αίσθηση και χειροκροτήθηκε με ενθουσιασμό από κοινό και κριτικούς.

Περισσότερα

«Υπάρχει άνθρωπος που σ’ έχει νιώσει πιο πολύ από μένα;»

Τη «σκοτεινή» κωμωδία «Νυχιάνγκ» της μόλις εικοσάχρονης σπουδάστριας Ευαγγελίας Γατσωτή, θα σκηνοθετήσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου Πορεία, Δημήτρης Τάρλοου, με τις Αλεξία Καλτσίκη και Θάλεια Σταματέλου στους δύο ρόλους του έργου.

Η Αργυρώ είναι αισθητικός και προσφέρει τις υπηρεσίες της κατ’ οίκον. Η Κάλλια χρειάζεται μανικιούρ και της κλείνει ραντεβού στο διαμέρισμά της. Η Αργυρώ καταφτάνει με τα σύνεργά της και η διαδικασία ξεκινάει. Την ιεροτελεστία του μανικιούρ διαρρηγνύει ο επίμονος ήχος κλήσης του κινητού της Κάλλιας. Η Αργυρώ θέλει επίμονα να μάθει ποιος είναι στην άλλη άκρη της γραμμής και γιατί προκαλεί τέτοια αναστάτωση στην Κάλλια. Ένα ιδιόχειρο γράμμα που θα βρεθεί στην εξώπορτα θα ανατρέψει τις εξηγήσεις, πυροδοτώντας εξομολογήσεις και συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Βοηθός Ενδυματολόγου: Αλεξάνδρα – Αναστασία Φτούλη

Site: ΝΥΧΙΑΝΓΚ | Θέατρο Πορεία (poreiatheatre.com)

Φωτογραφίες

Βίντεο