Ο γλάρος έφυγε με το λεωφορείο

Αρχείο Παίχτηκε από 20/05/2022 έως 29/05/2022
στο Studio Κυψέλης
Διάρκεια: 90'
Κείμενο: Γιάννης Σολδάτος
Σκηνοθέτης: Γιώργος Λιβανός-Γιάννης Σολδάτος
Σκηνογραφία: Δέσποινα Βολίδη
Κοστούμια: Δέσποινα Βολίδη
Φωτισμοί: Γιώργος Λιβανός
Μουσική: Γιώργος Λιβανός (επιμέλεια)
Κίνηση: Σίμωνας Πάτροκλος
Ερμηνεύουν: Καίτη Ιμπροχώρη ,Γιώργος Λιβανός, Έφη Βενιανάκη, Σωτήρης Αντωνίου, Μάνος Τσιβιλής, Παναγιώτα Αβραμοπούλου ,Φαίη Χουλιάρα

β' διανομή Μπλανς Μαρία Δρακοπούλου

& σε video o Γιάννης Σολδάτος .

Περιγραφή

Ο Γιάννης Σολδάτος φτιάχνει ένα ιδιαίτερο κείμενο, για τους Θεατρίνων θεατές, στο οποίο στις πρόβες ενός θιάσου στην Αθήνα συναντιούνται οι ήρωες από το Γλάρο του Τσέχωφ & το Λεωφορείο ο πόθος του Ουίλιαμς και ξανασυστήνονται.

Περισσότερα

Αυτή τη φορά μέσω των ηρώων που καλούνται να τους ερμηνεύσουν. Ζουν το σήμερα , πράττουν όσα δεν πρόλαβαν κι επιχειρούν ν' αλλάξουν την πορεία τους! Πάθη, συγκρούσεις , χιούμορ & ένα τελικό κείμενο, που ποτέ δεν φτάνει ,δημιουργούν τον καμβά στον οποίο η ομάδα των Θεατρίνων θεατές ,μέσω αυτοσχεδιασμών & του γραμμικού συμβολισμού, της μεθόδου που χρησιμοποιούν για τις δραματοποιήσεις των παραστάσεων τους, ολοκληρώνουν τη νέα φιλόδοξη τους δουλειά, μετά το Πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέυ του Osborne, που χαρακτηρίστηκε από κοινό και κριτικούς ως μια από τις πιο ενδιαφέρουσες παραστάσεις της χρονιάς! Μια ερωτική pop art ερωτική κωμωδία που φιλοδοξεί να κλέψει τις καρδιές σας.

Δραματολόγος :Χαρά Μπακονικόλα

Βοηθός σκηνοθέτη :Χρίστος Χαλικιάς

Το τραγούδι της παράστασης ερμηνεύει η Μαρίνα σε μουσική Ν. Δανικα & στίχους Ζ. Χατζηφωτίου

Φωτογραφίες -λήψεις :Βασίλης Θεοδώρου

Μοντάζ-Teaser :Αντώνης Μανδρανης

Δημ.σχέσεις: Ζωή Τριανταφυλλίδη.

Η παράσταση επιχορηγήθηκε από το ΥΠ.ΠΟ.

Το Μάη & το Σεπτέμβρη του 2022 , στο Studio Κυψέλης

Φωτογραφίες

Βίντεο

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τα σκηνικά και ο φωτισμός έδιναν στη σκηνή μια ατμοσφαιρική νότα και αέρινη. Η κινησιολογία των ηθοποιών παρέπεμπε σε ταινία. .. γοητείας! Υπήρχε αρμονία κινήσεων και λόγων. Η μουσική και τα τραγούδια υπέροχα, ταίριαζαν απόλυτα στο στυλ της παράστασης.. Καταπιανόταν με περαστικούς έρωτες και πάθη το σενάριο στη σύμπραξη των δύο βιβλίων, όπως και αυτοσχεδιασμό. Ήταν όμως λιγο κουραστικό να βλέπεις ένα θεατρικό ως πρόβα..