Ο Καραγκιόζης του Τάσου Κώνστα

Διάρκεια: 50΄

Περιγραφή

Οι φιγούρες του Τάσου Κώνστα και οι κούκλες της Αλεξίας Αλεξίου, ετοιμάζονται να ανοίξουν αυλαία στο χειμερινό τους σπίτι, τις ‘’Φιγούρες & Κούκλες», στο Παλαιό Φάληρο.

Περισσότερα

Τους λείψατε και σας έλειψαν αλλά ήρθε η στιγμή, τηρώντας όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας , για ονειρικά ταξίδια στον κόσμο του κουκλοθέατρου και του θεάτρου σκιών, ζωντανά !

Ο Τάσος Κώνστας με τον Καραγκιόζη του ως πολυτεχνίτη , αλλά και μ ένα ανεξάντλητο ρεπερτόριο διασκευασμένων κωμωδιών και νέων έργων , κόβουν την κορδέλα τον Οκτώβριο !

Ακολουθεί το Νοέμβριο και η Αλεξία Αλεξίου, παρουσιάζοντας την κουκλοθεατρική παράσταση «Ήταν ένα μικρό χαρτάκι» των Αντιγόνη Παρούση & Αλέξη Κυριτσόπουλου, ενώ το Δεκέμβριο θα παρουσιασθεί η χριστουγεννιάτικη κουκλοθεατρική παράσταση «Η Γέννηση» .

Στις παραστάσεις του Καραγκιόζη το έργο αλλάζει κάθε φορά . Δείτε το πρόγραμμα παραστάσεων στην ιστοσελίδα fkt.gr, εξασφαλίστε τα εισιτήρια σας ηλεκτρονικά και καλή παράσταση !

Όλες οι παραστάσεις στις «Φιγούρες & Κούκλες» απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας από 4 ετών και άνω.

Για τους μικρούς αλλά και έφηβους καλλιτέχνες, στις «Φιγούρες & Κούκλες» θα διεξάγονται σε εβδομαδιαία βάση και ολιγομελή τμήματα εργαστήρια θεάτρου σκιών & κουκλοθεάτρου, για παιδιά και εφήβους .

Για πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.fkt.gr ή καλέστε στο 2103227507.

* Oι «Φιγούρες & Κούκλες», για την προστασία των «λιλιπούτειων» θεατών τους λειτουργούν ως Free Covid χώρος & τηρούν το αντίστοιχο πρωτόκολλο.

- Για παιδιά ηλικίας άνω των 4 ετών-

-Νέο έργο κάθε φορά-

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Φιγούρες & Κούκλες

από 09/10 έως 09/04
Αχιλλέως 90, Παλαιό Φάληρο (Στάση Τραμ Αμφιθέας)
Τηλ: 210 3227507 / 6937714733 Email: [email protected] Website: www.fkt.gr/site/

Εισιτήρια: 7 ευρώ
Πληροφορίες: 210 3227507 - 6937714733
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/o-karagiozis-toy-tasou-konsta/

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ 12:00