Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια

από 26/09 έως 16/01
Διάρκεια: 80' (με διάλειμμα)
Κείμενο: Θοδωρής Κατσαρός
Σκηνοθέτης: Θοδωρής Κατσαρός
Σκηνογραφία: W.T.F -ACT
Κοστούμια: W.T.F -ACT
Φωτισμοί: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Μουσική: Κωνσταντίνος Τζηλίνης
Χορογραφία: Μίκα Στεφανάκη
Κίνηση: Μίκα Στεφανάκη
Ερμηνεύουν: Εύα Τσαμασιώτη, Στεφέλενα Κόνιαρη, Στέλα Καπετάνιου, Μελίνα Σπετσιέρη, Νικολέττα Κοφινά, Ελίνα Καπετάνιου, Τασούλα Μαρία Δεληγιάννη, Πηνελόπη Σαραφίδη, Σουέλεν Κωνσταντινίδου

Περιγραφή

Ελάτε να παίξετε και να τραγουδήσετε με τα 7 Κατσικάκια, και να τα βοηθήσετε να αποφύγουν τις παγίδες του παμπόνηρου λύκου! Δώστε το δικό σας ευτυχισμένο τέλος στο αγαπημένο παραμύθι «Ο Λύκος και τα 7 Κατσικάκια», που ζωντανεύει στη σκηνή του Λύχνου από 26 Σεπτεμβρίου και κάθε Κυριακή απόγευμα στις 17:00.

Περισσότερα

Όλα κυλούν ήρεμα στο όμορφο σπίτι μέσα στο δάσος, όπου ζουν τα κατσικάκια με τη μαμά τους, μέχρι που εμφανίζεται ένας λύκος. Ψάχνει τρόπους να ξεγελάσει τα κατσικάκια και να εισβάλει στο σπιτάκι. Θα καταφέρει να τα παραπλανήσει και να του ανοίξουν την πόρτα; Τα επτά κατσικάκια θα ακούσουν τις συμβουλές της μαμάς κατσίκας για να προστατευτούν;

Σε αυτό το διαδραστικό παραμύθι με πολλά παιχνίδια, χορό και 9 ηθοποιούς επί σκηνής, οι μικροί θεατές θα διαμορφώσουν την εξέλιξη της ιστορίας μέσα από ομαδικές δράσεις με την καθοδήγηση των ηθοποιών, και θα δώσουν το δικό τους αίσιο τέλος σε αυτή την αγαπημένη παιδική ιστορία.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

Πότε & Πού

Λύχνος τέχνης και πολιτισμού

από 26/09 έως 16/01
Ιερά Οδός 59 και Χαλκιδικής 83, Γκάζι
Τηλ: 211 0121686 Email: [email protected] Website: www.theaterlyxnos.gr/

Εισιτήρια: €8
Πληροφορίες: 211 0121686
Προπώληση: https://www.viva.gr/tickets/theater/theatro-lixnos-texnis-kai-politismou/o-lykos-kai-ta-7-katsikakia/

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ 17:00