0

Ο Μάγος του Οζ

από 07/06 έως 26/07
Διάρκεια: 60’ (χωρίς διάλειμμα)
Κείμενο: Κωνσταντίνος Παντελιάς
Σκηνοθέτης: Νίκος Λημνιός
Ερμηνεύουν: Νάντια Αντωνίου, Κωνσταντίνος Παντελιάς, Ελένη Κερολάρη, Νίκος Λημνιός

Αφηγητής ο Γιώργος Κωνσταντίνου

Περιγραφή

Οι εταιρίες παραγωγής “L&S”, “W.T.F-ACT” και “ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ” επιστρέφουν και παρουσιάζουν, στην αυλή του Χυτηρίου τρεις παιδικές διαδραστικές παραστάσεις.

Μικροί και μεγάλοι, το παιδικό θέατρο που τόσο αγαπήσατε, φέτος το καλοκαίρι ξανά ζωντανεύει στην Αθήνα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στις 18:30, σε ανοιχτό χώρο, και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της δημόσια υγείας, στον κήπο του Θεάτρου Χυτήριο έρχονται… "Ο Μάγος του Οζ", ο "Μόγλης - το βιβλίο της ζούγκλας" και "Η Κοκκινοσκουφίτσα & τα ζώα του δάσους".

Περισσότερα

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021 - ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

στον κήπο του Θεάτρου Χυτήριο στο Γκάζι!

Τι θα συμβεί όταν η μικρή, κατεργάρα και παιχνιδιάρα Ντόροθυ βρεθεί κατά λάθος στην μαγική χώρα του Οζ..;

Με ποιο τρόπο θα καταφέρει να γυρίσει στον κόσμο μας και τι είναι αυτό εν τέλη που μετράει πραγματικά; Το να νοιάζεσαι μόνο για τον εαυτό σου ή το να νοιάζεσαι και να αγαπάς τους φίλους σου και την οικογένεια σου!

Γέλιο, φαντασία, παιχνίδι και πολλά μαγικά μέσα από μια ιστορία γεμάτη κρυφά νοήματα για όλη την οικογένεια!

Στροβιλίσου μακριά, παρέα µε την Ντόροθυ, στη µαγική χώρα του Οζ. Γνώρισε το Σκιάχτρο που µιλάει, τον Τενεκεδάνθρωπο και το δειλό Λιοντάρι, και ακολούθησέ τους σε συναρπαστικές περιπέτειες, καθώς προσπαθούν να πραγματοποιήσουν τις επιθυμίες τους.

Μια διαδραστική παράσταση με πολύ χορό και τραγούδι, υπέροχα αυθεντικά κοστούμια, μαγικά κόλπα, όπου η συμμετοχή των μικρών θεατών είναι καθοριστική.

Η παιδική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ» είναι μια συμπαραγωγή των εταιρειών L&S” καιΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΣ”.

Βοηθός Σκηνοθέτη: Νάντια Αντωνίου

Επιμέλεια Μαγικών : Κωνσταντίνος Παντελιάς (Costa Funtastico)

* Όλες οι παραστάσεις απευθύνονται σε ηλικίες 2-9 ετών.

Η εταιρεία L & S έχει ειδικότητα στις διαδραστικές παραστάσεις για παιδιά. Στόχος της είναι να δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για μια βιωματική εμπειρία στο θέατρο, μέσα από την συμμετοχή τους στην ιστορία που ξετυλίγεται μπροστά τους, και να νιώθουν το ευχάριστο αίσθημα της επίτευξης που συμβάλλει στην ανάπτυξη εμπιστοσύνης στον εαυτό τους.

* Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης για την συλλογική υγεία και ακολουθώντας τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων της πολιτείας, τηρώντας τα ενδεδειγμένα μέτρα προστασίας και ασφάλειας, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση και δέσμευση θέσεων, σε κάθε περίπτωση, για τη διασφάλιση της ομαλής και ασφαλούς διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Φωτογραφίες

Πότε & Πού

Χυτήριο

από 07/06 έως 26/07
Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός
Τηλ: 2103412313, 6951787821 Website: www.chytirio.gr/

Εισιτήρια: 10€ γενική είσοδος, 6€ μειωμένο (άνεργοι, ΑΜΕΑ)
Πληροφορίες: 6980 79 84 69
Προπώληση: www.viva.gr/tickets/theater/theatro-hytirio-proaulio/paidiki-skini/

Ημέρες & Ώρες
Δ 18:30
Τ
Τ
Π
Π
Σ
Κ