Ο Παπουτσωμένος Γάτος

Αρχείο Παίχτηκε από 02/10/2021 έως 03/10/2021
Στίχοι: ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ
Σκηνοθέτης: ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ
Σκηνογραφία: ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ
Κοστούμια: ΣΗΛΙΑ ΔΕΜΙΡΗ
Μουσική: ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΒΕΛΗ
Ερμηνεύουν: Κατερίνα Αναστασίου, Ελένη Καρβέλη, Σάββας Γραμματικός, Ελευθερια Μπουρανή, και ο Πέτρος Γρύλλος

Περιγραφή

Το πασίγνωστο παραμύθι γράφτηκε από το Γάλλο συγγραφέα ΣΑΡΛ ΠΕΡΩ το 1812 όπου μέχρι και στις μέρες μας συνεχίζει να συντροφεύει τους μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα

"Ο ΠΑΠΟΥΤΣΩΜΕΝΟΣ ΓΑΤΟΣ" βάζει τις μπότες του και έρχεται να επισκεφθεί την ΑΤΤΙΚΗ απ' όπου θα ξεκινήσει και τις παραστάσεις του σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για την χειμερινή σεζόν 2021-22 !

Έτσι λοιπόν για 6η συνεχή σεζόν η πιο κεφάτη και χαρούμενη παράσταση με τον πιο παιχνιδιάρη ΓΑΤΟ όλων των παραμυθιών κάνει ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ την ΘΡΑΚΗ. Η Παιδική Σκηνή ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ η οποία μετράει 17η χρόνια συνεχούς παρουσίας στα παιδικά θεάματα της χώρας παρουσιάζει τον πιο γνωστό ΗΡΩΑ τον παιδικό μας χρόνων στην πιο πετυχημένη θεατρική παράσταση...

Η Ιστορία του παραμυθιού

Το παραμύθι των παραμυθιών, ξεκινάει με μία φαινομενικά αδικία. Ένας φτωχός μυλωνάς αφήνει κληρονομιά  στον πρώτο και τον δεύτερο γιο του ότι έχει, και στον τρίτο ένα τσουβάλι με ένα Γάτο!  Ο Γάτος δεν είναι απλά ένας κοινός Γάτος, αλλά είναι πολύ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ! Μιλάει σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!! Φοράει μπότες! Και πάνω από όλα είναι ΕΞΥΠΝΟΣ!!! Έτσι θα βοηθήσει τον μικρό γιο στην αρχή να βγάλει χρήματα για να μπορέσει να ζήσει και στην πορεία να τον χρήσει Κόμη να του δώσει το παλάτι του Γίγαντα και να παντρευτεί την αγαπημένη του Πριγκίπισσα!

Τα διδάγματα του έργου

Τέλος το έργο είναι συνάμα και διδακτικό γιατί μιλάει για το πως δημιουργείται και χτίζεται μία φιλία μέσα απ' τη διαφορετικότητα, για το δίκαιο και το άδικο, για την επιπολαιότητα και το κόστος της, για την ανιδιοτελή προσφορά και βοήθεια, για την επιβολή της σωματικής δύναμης και τη δύναμη της εξουσίας με σκοπό να κυριαρχήσει ο φόβος και την τελική νίκη της δύναμης του μυαλού και της αγάπης!

Μία μοναδική παράσταση με ΜΟΥΣΙΚΗ - ΧΟΡΟ - ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ & ΘΕΑΜΑ!!! για ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

 

ΖΩΓΡΑΦΟΥ

ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΚΑ

ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ώρα 6:00 μ.μ.

&

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝ/ΘΕΑΤΡΟ  ΕΛΛΗΝΙΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ Ώρα 6:15 μ.μ.

2 ΣΧΟΛΙΑ