Ο βασιλιάς βάτραχος

Αρχείο Παίχτηκε από 13/02/2022 έως 07/03/2022
στο STUDIO new star art cinema
Διάρκεια: 90’
Σκηνοθέτης: Έλλη Βοζικιάδου
Σκηνογραφία: Χαράλαμπος Σεπεντζής
Κοστούμια: Έλσα Βώκου
Φωτισμοί: Ιωάννα Κούτση
Μουσική: Διονύσης Κούτσης
Ερμηνεύουν: Ανδρέας Αποστόλου, Έλλη Λορέντη, Βασίλης Ασημάκης, Αμαλία Κλημοπούλου, Νικόλας Καννάς

Περιγραφή

Η ιστορία αυτή φέρνει το μήνυμα της αγάπης, τη δύναμή της, την αξία της φιλίας, της συνέπειας και του σεβασμού σε κάθε πλάσμα πάνω στη γη και μας μαθαίνει ότι πρέπει πάντα να κρατάμε το λόγο μας.

Περισσότερα

Mια όμορφη πριγκίπισσα αισθάνεται πλήξη και μοναξιά στο παλάτι και η μόνη της παρηγοριά και παιχνίδι είναι ένα χρυσό μπαλάκι.. Ο βασιλιάς πατέρας της κάνει τα πάντα  να την ευχαριστήσει και η παράσταση αρχίζει με ένα γελωτοποιό που με τα αστεία και τα μαγικά κόλπα του ξεσηκώνει τα παιδιά.. Όμως την πριγκίπισσα τίποτα δεν μπορεί να την συγκινήσει.. Κάποια μέρα παίζοντας με το χρυσό μπαλάκι της το χάνει στα βαθιά νερά μιας στέρνας και είναι απαρηγόρητη.. Ένας χαριτωμένος, πλατσουλιάρης βάτραχος εμφανίζεται και για να της φέρει το μπαλάκι της ζητά ανταλλάγματα. Δεν γνωρίζει όμως ότι ο βάτραχος αυτός είναι ένας πρίγκιπας μαγεμένος από μια κακιά μάγισσα και η πριγκίπισσα δέχεται να του προσφέρει ότι θέλει προκειμένου να ξανακερδίσει το αγαπημένο της παιχνίδι.. Όμως ξεχνά το λόγο που του έδωσε και η περιπέτεια αρχίζει… Για να λυθούν τα μάγια ο βάτραχος πρέπει να καταφέρει να πλησιάσει την πριγκίπισσα και να προκαλέσει την προσοχή και την συμπάθειά της. Άραγε θα το καταφέρει;

Κατάλληλο για παιδιά από 3 έως 12 χρονών. 

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

 ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ GROUP 5 ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ 20 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ.

Φωτογραφίες