1393

Όταν πεθάνω, θάψτε με στο facebook!

Διαγωνισμός από 20/02 έως 18/04
Διάρκεια: 105' (με διάλειμμα)
Συγγραφέας: Αντώνης Τσιπιανίτης
Σκηνοθέτης: Αλέξανδρος Λιακόπουλος
Ερμηνεύουν: Δημήτρης Γιώτης, Μαρίνα Γεωργοπούλου, Γιώργης Κοντοπόδης
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Όταν πεθάνω, θάψτε με στο facebook! για την ημέρα Τετάρτη 20/03 στις 21:15
Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Όταν πεθάνω, θάψτε με στο facebook! για την ημέρα Πέμπτη 21/03 στις 21:15
Ελάτε στην Κοινότητα της Θεατρομάνια και λάβετε μέρος στους διαγωνισμούς

Περιγραφή

Στην κοινωνική μοναξιά της εποχής μας, οι σχέσεις που γεννιούνται στο διαδίκτυο μπορούν να λειτουργήσουν καταλυτικά. Σε σημεία της παράστασης, κάποιοι εκ των θεατών μπορούν να συμμετάσχουν στο έργο, υποδυόμενοι διάφορους χρήστες- φίλους του facebook.

Περισσότερα

Ένας άντρας και μια γυναίκα αναζητούν τον Έρωτα. Ο Εστραγκόν και η Οφηλία, δύο ιδιαίτεροι άνθρωποι της καθημερινότητας, με ευαισθησίες συναντιούνται στη θεραπευτική κοινότητα του facebook και υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου της κοινότητας προσπαθούν να δώσουν νόημα και περιεχόμενο στην προσωπική τους ζωή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης της παράστασης Αλέξανδρος Λιακόπουλος δεν έχει προφίλ στο facebook και αρνείται επίμονα να δημιουργήσει, καθώς δεν χρησιμοποιεί τα social media.

Σκηνικά / Κοστούμια: Κατερίνα Κοντού
Μουσική Επένδυση: Γιώργης Κοντοπόδης
Φωτογραφίες: Γιάννης Παυλίδης

Φωτογραφίες

Βίντεο

Πότε & Πού

Μπέλλος

από 20/02 έως 18/04
Κέκροπος 1, Πλάκα
Τηλ: 210 3229889 Email: [email protected]

Εισιτήρια: 15 ευρώ , 10 ευρώ φοιτητικό, ανέργων, ΑΜΕΑ
Πληροφορίες: 210 3229889

Ημέρες & Ώρες
Δ
Τ
Τ 21:15
Π 21:15
Π
Σ
Κ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μία κωμωδία που σαν στόχο είχε να προβληματίσει τους θεατές για τον σύγχρονο τρόπο ζωής! Οι ερμηνείες των ηθοποιών ήταν καλές! Κάποιες επαναλήψεις στο κείμενο ήταν πολύ κουραστικές! Το κουστούμι του υπεύθυνου του facebook , Δημήτρη Γιώτη ήταν εξαιρετικό!

  2. Χθες βράδυ είδα την παράσταση και ευχαριστώ προκαταβολικα την θεατρομανια για την πρόσκληση!!!! Είδα μια κωμωδία γλυκόπικρη για την διαδικτυακή ματαιοδοξία.Σε μεγάλο μέρος της λειτουργεί σαν καθρέπτης της σημερινης κοινωνίας με την εξάρτησή της απο το fb και τις σχέσεις μεσα απο αυτό!! Σχέσεις χωρίς κανένα πραγματικό φίλο στην ουσία αλλά με εκατοντάδες στο fb.Και έτσι τσουλαει η καθημερινοτητα χωρίς αληθινά αισθήματα παρα μονο διαδικτυακά. Δεν κανει να γράψω περισσότερα. ..Το τέλος αποζημιώνει. ..πάντα θα κυριαρχήσει η γνήσια ζωη...και δεν έχετε παρά να παρακολουθήσετε ενα ακόμη ενδιαφερον έργο του Α.ΤΣΙΠΙΑΝΙΤΗ!!!!

  3. Ευχαριστώ πολύ Θεατρομάνια για την πρόσκληση!! Είναι μια εξαιρετική παράσταση, πολύ ανθρώπινη και αληθινή. Την συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ, αλλά και να προβληματιστούν και να εκτιμήσουν την αληθινή ζωή!