Πέφτει η νύχτα στο Πικέρμι

Αρχείο Παίχτηκε από 07/10/2022 έως 12/05/2023
στο
Κείμενο: Ανδρέας Αριστοτέλους
Στίχοι: Το τραγούδι της παράστασης έγραψε ο Ανδρέας Λάμπρου
Σκηνοθέτης: Γιάννης Κλειδέρης
Ερμηνεύουν: Ανδρέας Αριστοτέλους- Γιάννης Κλειδέρης- Κατερίνα Παναγιωτοπούλου- Αθηνά Κουτσιανούλη- Πάνος Παναγιωτόπουλος- Φανή Λύκου
Τραγουδούν: ερμηνεύει η Σόφη Ζαννίνου

Περιγραφή

Η bar theater κωμωδία του Ανδρέα Αριστοτέλους σε σκηνοθεσία Γιάννη Κλειδέρη, επιστρέφει μετά από έξι χρόνια! Και έχει όλα τα συστατικά, γέλιο, τραγούδι, χορός!

Περισσότερα

Η Κρηνιώ, θα υποδεχτεί τον αδερφό της τον Μανωλιό από τον Άγιο Νικόλα της Κρήτης, στο Πικέρμι Αττικής. Φοβάται να παρουσιάσει την πραγματική ζωή της στον αδερφό της, και έτσι χτίζει μια ψεύτικη ζωή μαζί με την βοήθεια του φίλου της Τίτου. Ο Μανωλιός έρχεται με άγριες διαθέσεις στο Πικέρμι! Όχι μόνο δεν καταλαβαίνει τίποτα, από τα ψέματα του Τίτου και της Κρηνιώς, αλλά ερωτεύεται! Τι γίνεται όμως όταν αρχίζουν να πέφτουν οι μάσκες και να αποκαλύπτεται η αλήθεια; Δύσκολο να το καταλάβεις αν δεν το ζήσεις.  Δύσκολο να αποδεχτείς την «διαφορετικότητα»  σε όλα τα επίπεδα, αν δεν την δεις από κοντά. Τόσο δύσκολο είναι και για τη Δοξούλα, την Ταμάρα και τον Τζώρτζη που το βλέπουν αυτό το παιχνίδι ως θεατές.

Μπλέξιμο στο μπλέξιμο λοιπόν σε μια κατά τα άλλα ήσυχη γειτονιά στο Πικέρμι που όποτε πέφτει η νύχτα γίνεται της τσικουδιάς.

Βοηθός σκηνοθ: Σωτηρία Μαρία Τζαμαλή

Αφίσα- Τρέιλερ: Αγάπη Καλογιάννη

Φωτογραφίες

Βίντεο