Περιπέτειες στην Μπαλονούπολη 

Αρχείο Παίχτηκε από 09/04/2022 έως 10/04/2022
στο Σοφούλη (Θεσσαλονίκη)
Κείμενο: Γιώργος Μαγκίνης
Σκηνοθέτης: Γιώργος Μαγκίνης
Κίνηση: Δήμητρα Παγκάλου
Ερμηνεύουν: Γιώργος Μαγκίνης

Περιγραφή

Το Θέατρο Σοφούλη υποδέχεται για ακόμα μια φορά τον Γιώργο Μαγκίνη, έναν μοναδικό στο είδος του καλλιτέχνη, στην παράσταση "Περιπέτειες στην Μπαλονούπολη". Θα πραγματοποιηθούν δύο παραστάσεις το Σάββατο 9 Απριλίου στις 18.00 και την Κυριακή 10 Απριλίου στις 17.00.

Περισσότερα

Περιπέτειες στην Μπαλονούπολη!
Ένα θεαματικό theater balloon show για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με τις πιο εντυπωσιακές μπαλονοκατασκευές που θα δείτε ποτέ στην ζωή σας, με πολύ χορό, τραγούδι, γέλιο και πολλές εκπλήξεις. Ο Φοίβος, ένα έξυπνο και ντροπαλό παιδί μέσω των ονείρων του ξυπνάει στην μυστική κρύπτη της Μπαλονούπολης. Μέσα από μυθικές μπαλονο-δοκιμασίες μεταμορφώνεται στον πιο τρανό μπαλονοποιό και με μοναδικό “όπλο” τα πολύχρωμα μπαλόνια του, δημιουργεί διαδραστικές ιστορίες και σώζει την Μπαλονούπολη. Εκτοξεύσεις στο διάστημα, καταδύσεις στα πιο βαθιά σημεία του βυθού, κάστρα, πριγκίπισσες και πελώριοι δράκοι ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων.

Σε όλες τις παραστάσεις τηρούνται τα μέτρα ενάντια στη διάδοση του κορωνοϊού.
Το Θέατρο Σοφούλη διαθέτει είσοδο ΑμεΑ. Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με το θέατρο για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στο 2310423925.

Φωτογραφίες