Σαν Θεός

Αρχείο Παίχτηκε από 22/09/2017 έως 24/09/2017
στο Επί Κολωνώ
Διάρκεια: 60’
Κείμενο: Αμέλια Ελευθεριάδου
Σκηνοθέτης: Αμέλια Ελευθεριάδου
Ερμηνεύουν: Βασιλική Βλαχούλη, Δημήτρης Δημάκης, Ελένη Ζουρελίδου, Μαγδαλένα Κεραμάρη, Νίκος Μαρνάς, Ελπίδα Παπαμήτσου, Νίκη Σπανού, Χρυσή Χατζηβασιλείου, Δών Χριστοδούλου

Περιγραφή

Η παράσταση «Σαν Θεός» σε κείμενο και σκηνοθεσία της Αμέλιας Ελευθεριάδου από την Ομάδα Hamlet Machine ξεχώρισε στο πλαίσιο του φεστιβάλ Off Off Athens που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο του 2017. Μέσα στον Σεπτέμβριο θα πραγματοποιηθούν τρεις επιπλέον παραστάσεις στην Κεντρική Σκηνή του Επί Κολωνώ, Παρασκευή 22, Σάββατο 23 και Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στις 9:15μ.μ.

Περισσότερα

από την Ομάδα Hamlet Machine

 

Με σκοτώνω και έχει μια έκρηξη ευτυχίας αυτό.

Άρχω στο χάος Πατέρα.

Όλες οι θρησκείες είναι μια πολύ ειπωμένη θρησκεία. Είναι ένα συνονθύλευμα  Ιδεών οριοθέτησης του άπιαστου στο μέρος και το όλον του. Και πίσω από κάθε πίστη στέκεται η σιωπή του Θεού. Και πίσω από την σιωπή του  εδρεύουν τα θραύσματα του ανθρώπου. Καθημερινά ο άνθρωπος παλεύει με τους Δαίμονές του, δηλαδή τους Θεούς του. Εγώ πιστεύω στον άνθρωπο και θαρρώ ότι η εξέλιξή του θα καρπίσει ,όταν σταματήσει να παλεύει με τους δαίμονες του. Δεν χρειάζεται να παλέψει μαζί τους, αλλά  να τους αποδεχτεί και να τους αγκαλιάσει.

Σαν Θεός ,δηλαδή ο εν δυνάμει Θεός ο κάθε και  κανένας Θεός ή και ο ίδιος ο άνθρωπος.

Σύμβουλος Υποκριτικής:    Γιάννης Παπαγιάννης
Βοηθός σκηνοθέτη:    Νίκος Μαρνάς
Μουσικός:    Δημήτρης Δημάκης
Video Artist:    Μαρία Μπελεγρίνη
Φωτογραφία:    Ευγενία Ξυγκόρου

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

ΚΑΘΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ 7

Το Επί Κολωνώ δίνει την δυνατότητα στους φίλους του θεάτρου να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους, για τη φετινή χρονιά, στην τιμή των 7,00€.

Η προσφορά ισχύει για όλες τις παραστάσεις, αλλά για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων και για εισιτήρια που θα εκδοθούν στις δύο περιόδους που αναφέρονται παρακάτω.

Προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας εδώ: www.epikolono.gr

Προσφορά ΑΓια εισιτήρια που θα εκδοθούν από 19/9 έως και 30/9

Προσφορά Β: Για εισιτήρια που θα εκδοθούν από 21/10 μέχρι 31/10

Βίντεο